Τσιμτσιλή: Η αρετουσάριστη φώτο της με μαγιό από την Αστυπάλαια - Δείτε τι τραβά για μία φώτο
Showbiz

Τσιμτσιλή: Η αρετουσάριστη φώτο της με μαγιό από την Αστυπάλαια - Δείτε τι τραβά για μία φώτο

 Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός κάνουν διακοπές με παιδιά τους στην Αστυπάλαια και η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία απίθανη φωτογραφία της με μπικίνι και χωρίς ρετούς και μας έδειξε τι τραβά για ένα στιγμιότυπο!

Από την Πάρο στην… Αστυπάλαια με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους, Μαίρη, Νάγια και Γιάννη βρίσκεται αυτές τις μέρες η παρουσιάστρια!

Η ίδια είχε αναφέρει πριν λίγα 24ωρα: «Πρώτη φορά στην Αστυπάλαια και μετά από μερικές ώρες εδώ νιώθω ήδη μαγεμένη από την «πεταλούδα» του Αιγαίου. Η άγρια ομορφιά της, οι ζεστοί και φιλόξενοι κάτοικοι της και το αυγουστιάτικο φως του ήλιου που λούζει κάθε σπιθαμή της, την κάνουν μοναδική. Είναι ένα νησί που ήθελα χρόνια να επισκεφτώ και δηλώνω εντυπωσιασμένη από την ενέργεια του.

Οι εμβληματικοί ανεμόμυλοι και το κάστρο στην κορυφή της χώρας, οι υπέροχες παραλίες και τα ταβερνάκια μα πάνω από όλα οι κάτοικοι που σε υποδέχονται με ένα ζεστό χαμόγελο είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κάνουν αυτό το μέρος έναν ονειρεμένο προορισμό!».

Σήμερα δημοσίευσε τις παραδοσιακές φωτογραφίες στους μύλους της Χώρας παρά τα μελτέμια και… μας έδειξε τι τραβά για να βγάλει μία εντυπωσιακή φωτογραφία της με μαγιό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved