Ιωάννα Τούνη: Η επόμενη μέρα μετά την ανακοίνωση ότι περιμένει αγόρι και η υπόσχεση στους followers
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Η επόμενη μέρα μετά την ανακοίνωση ότι περιμένει αγόρι και η υπόσχεση στους followers

Ανήμερα των γενεθλίων της η Ιωάννα Τούνη έμαθε το φύλο του μωρού της.

Οι φίλοι της, είχαν ετοιμάσει για εκείνη και τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου ένα υπέροχο πάρτι μέσα από το οποίο έμαθαν ότι η μέλλουσα μανούλα περιμένει αγοράκι.

Η Ιωάννα ήθελε κορίτσι και ο Δημήτρης αγόρι… Μόλις λοιπόν ο Δημήτρης είδε το μπλε χρώμα και κατάλαβε ότι σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί που θα είναι αγόρι τρελάθηκε από χαρά!

Η Ιωάννα από την άλλη θέλει το χρόνο της, όπως γράφει ώστε να συνειδητοποιήσει ότι θα γίνει αγορομάνα.

«Στην αρχή ήταν ροζ ο Δημήτρης σε απόγνωση, η Ιωάννα χαρούμενη μετά έγιναν μπλε ο Δημήτρης ρίχνει ακόμα πυροτεχνήματα και η Ιωάννα τον βρίζει. Ο αδερφούλης κλαίει από χαρά έριξε το κινητό του στην πισίνα έριξε μπαλοθιές πέταξε την Ιωάννα στην πισίνα τέτοια χαρά να έχετε πάντα στη ζωή σας και να μεγαλώσετε το παιδάκι σας με αυτή τη χαρά και όλη την αγάπη που έχετε στην καρδούλα σας», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη δίνοντάς μας μια γεύση από τις στιγμές που έζησαν.

Η Ιωάννα το μεσημέρι της Πέμπτης (11-08) την επόμενη από το πάρτι, μέσα από νέα της ανάρτηση, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Γενέθλια & Gender reveal σε ένα 24ωρο! Πόσες εκπλήξεις να αντέξει κανείς??💗😅🎉 Έσβησα τόσες ροζ τούρτες χθες και ήμουν τόοοοοοοσο σίγουρη ότι περιμένω κοριτσάκι και θα ζήσουμε μέσα στο ροζ για πάντα🎀ΑΛΛΑΑΑΑΑΑ υπολόγιζα δίχως τον ξενοδόχο!!🤣🤣🤣

Έρχονται βίντεο και φωτογραφίες από χθες, μόλις συνειδητοποιήσω ότι περιμένω γιο🫣❤️❤️ ΑΝΤΙΟ», έγραψε η ίδια και περιμένουμε αυτό που έταξε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved