Η Σοφία Καρβέλα ποζάρει με τον μπαμπά της και το σχόλιο της είναι επικό! Δες την σπάνια φωτό τους
Showbiz

Η Σοφία Καρβέλα ποζάρει με τον μπαμπά της και το σχόλιο της είναι επικό! Δες την σπάνια φωτό τους

Μπαμπάς και κόρη σε ένα σπάνιο φωτογραφικό «κλικ». Σοφία και Νίκος Καρβέλας ποζάρουν αγκαλιά. 

Η Σοφία Καρβέλα είναι στην Ελλάδα και απολαμβάνει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών παρέα με τους διάσημους γονείς της όσο εκείνοι αναπληρώνουν χρόνο με τα εγγόνια τους.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα μπορεί να μένει μόνιμα στην Νέα Υόρκη τα τελευταία χρόνια ωστόσο επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας προκείμενου να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα που δεν είναι άλλα από την οικογένειά της.

Το απόγευμα της Πέμπτης (11-08) η σχεδιάστρια μόδας μας χάρισε ένα μοναδικό στιγμιότυπο με τον μπαμπά της κι έγραψε στη λεζάντα:

«Ο μπαμπάς έχει γούστο» και αυτό γιατί ο Νίκος Καρβέλας απαθανατίστηκε με μια τσάντα χειρός στον ώμο και προφανώς ανήκει στην ίδια αλλά είναι γνωστός τόσο για το χιούμορ του όσο και για το στιλ του.

Δες την σπάνια φωτό τους στη gallery που ακολουθεί

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Καρβέλας πριν μερικούς μήνες έγινε ξανά μπαμπάς από την σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου. Ο Νίκος Καρβέλας έχει ήδη δύο παιδιά, τη Σοφία Καρβέλα με την Άννα Βίσση και τον 14χρονο Ανδρέα με την Αννίτα Πάνια. Από την κόρη του Σοφία έχει και δύο εγγόνια. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2019. Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ και να μην απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved