Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Ο δύσκολος αγώνας που δίνει για την υγεία του
Showbiz

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Ο δύσκολος αγώνας που δίνει για την υγεία του

Ο Ρόμπερτς Ουίλιαμς περνά δύσκολες στιγμές.

Ο τραγουδιστής μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα, αλλά και με τρομερή πίστη στον Θεό, έχοντας δίπλα του τα τρία παιδιά του, Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα, καθώς και την του σύζυγο, Αμαλία Δημητριάδη, καρτερεί η Παναγία να του δώσει και πάλι δύναμη.

Να σηκωθεί από το κρεβάτι και να τραγουδήσει τις μεγάλες του επιτυχίες. Τα τραγούδια που μεγάλωσαν γενιές ολόκληρες, καθώς η αισθαντική φωνή του αλλά καιοι συνθέσεις του έχουν ήδη γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Ο τραγουδιστής ανεβαίνει τον δικό του προσωπικό Γολγοθά.

Στις αρχές Μάρτη αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο στομάχι αλλά και ανεβασμένοι οργανικοί δείκτες έδειξαν ότι ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς πρέπει να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Αμέσως, οι δικοί του άνθρωποι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να κάνει συνεχείς εξετάσεις για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που είχε προκύψει. Οι γιατροί τού συνέστησαν καθ’ όλη τη διάρκεια των θεραπειών να έχει δύναμη και θέληση για να φέρει εις πέρας τη δύσκολη θεραπεία. Ετσι κι έγινε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, o ίδιος ούτε στιγμή δεν σταμάτησε να πιστεύει πως όλα θα περάσουν και σύντομα θα μπορέσει να επιστρέψει στο κοινό του.

Μάλιστα, εδώ και μήνες αποφεύγει οποιαδήποτε επικοινωνία με φίλους και γνωστούς και μόνο η οικογένειά του έχει επαφή μαζί του.

Από την πρώτη στιγμή ο αγαπημένος καλλιτέχνης ζήτησε από τους γιατρούς να γνωρίζει τα πάντα γύρω από την κατάσταση της υγείας του, κάτι που σεβάστηκαν όλοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved