Showbiz

Kαλομοίρα: Συγκινήθηκε όταν ο μικρός ανιψιός της τραγούδησε στη σκηνή με τον Γιάννη Πλούταρχο

Gossip-tv Team

Η Καλομοίρα βρίσκεται στην Ελλάδα με την οικογένειά της και συγκεκριμένα στην Λακωνία, όπου και παρευρέθηκε σε συναυλία που έδωσε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο τραγουδιστής είχε μαζί του στο live τα δυο παιδιά του, την Κατερίνα αλλά και τον γιο του Γιώργο Κοκοσαίο, που έχουν βελούδινες φωνές και ακολουθούν τα χνάρια του πατέρα τους.

Η Καλομοίρα λοιπόν βρέθηκε στην συναυλία με τους συγγενείς της και ανάμεσά τους ήταν και ένα ανιψάκι της που είναι θαυμαστής του Γιάννη Πλούταρχου και ο τραγουδιστής τον ανέβασε στη σκηνή να τραγουδήσουν μαζί και ο μικρός χάρηκε τόσο που η Καλομοίρα, όπως έγραψε συγκινήθηκε!

Συγκεκριμένα, η Καλομοίρα έγραψε για την όμορφη βραδιά που τη συγκίνησε; «Μια τόσο διασκεδαστική βραδιά με τον εμβληματικό @giannisploutarchos να επισκέπτεται αυτό το μέρος της Ελλάδας. Είναι ο πιο ευγενικός άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη. Η πιο αγαπημένη μου στιγμή ήταν όταν ο ανιψιός μου ο Αντώνης βρέθηκε στη σκηνή μαζί του. Βλέποντας το πρόσωπό του τόσο χαρούμενο, έλιωσε την καρδιά μου. Χάρηκα κι εγώ που είδα τον Αντώνη Γούναρη εκείνο το βράδυ και θυμηθήκαμε τα παλιά. Είναι ο λόγος που ήρθα στην Ελλάδα και του είμαι για πάντα ευγνώμων που τα ξεκίνησε όλα Ελπίζω όλοι να απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους και να απολαμβάνουν την υπέροχη μουσική και τις ζωντανές εμφανίσεις γύρω μας».

Δείτε και βίντεο παραπάνω με τον Γιάννη Πλούταρχο να τραγουδά στη συναυλία του και να γίνεται χαμός!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved