Ελεάννα Τρυφίδου: Ακομπλεξάριστη! Η ολόσωμη φώτο της με μαγιό και χωρίς ρετούς
Showbiz

Ελεάννα Τρυφίδου: Ακομπλεξάριστη! Η ολόσωμη φώτο της με μαγιό και χωρίς ρετούς

Η Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία τη νέα σεζόν  θα αναλάβει την αρχισυνταξία της της νέας εκπομπής που θα παρουσιάσει η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ, κάνει τις διακοπές της και… δεν διστάζει να δημοσιεύσει ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό!

Αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της και “φορτίζει” τις μπαταρίες της.
H Ελεάννα Τρυφίδου το 2020 μίλησε στην εκπομπή «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ για την απώλεια κιλών. Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε ότι έφτασε να ζυγίζει 121 κιλά, αλλά κατάφερε να χάσει πάνω από 30 κιλά.


«Αυτό που μου έκανε το μεγαλύτερο καλό είναι το περπάτημα. Περπατάω κάθε μέρα 10 χιλιόμετρα. Ήμουν το χοντρό παιδάκι με τα σιδεράκια και τα γυαλιά. Ξύπνησα ένα πρωί και δε μπορούσα να περπατήσω. Έτσι ξεκίνησα. Έφτασα στο σημείο να λέω ότι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Μεγαλώνοντας μια γυναίκα πρέπει να προσέχει ακόμα περισσότερο.

Η αλήθεια είναι ότι και στις δυο καραντίνες έφαγα περισσότερο, περπάτησα αλλά έφαγα. Ήταν και μια δύσκολη περίοδος για μένα γιατί έχασα τη δουλειά μου, τον μπαμπά μου και είχαμε και καραντίνα. Όταν έχασα τα πρώτα 10 κιλά ένιωσα ότι κέρδισα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ούτε ο Τσιτσιπάς δεν ένιωθε έτσι. Έτσι αισθάνθηκα. Είμαι ο Τσιτσιπάς της δίαιτας», είχε πει η δημοσιογράφος!


Δείτε στην παρακάτω gallery την ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό αλλά και όλες τις φορές που την είδαμε αυτό το καλοκαίρι με μαγιό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved