Μυρτώ Αλικάκη: Δεν υπάρχει το κορμί της στα 50 της - Οι νέες φώτο της με μπικίνι είναι απίθανες
Showbiz

Μυρτώ Αλικάκη: Δεν υπάρχει το κορμί της στα 50 της - Οι νέες φώτο της με μπικίνι είναι απίθανες

Μπορεί η Μυρτώ Αλικάκη να έκλεισε τα πενήντα όμως η σιλουέτα της είναι αψεγάδιαστη! 

Το φετινό καλοκαίρι η Μυρτώ περιοδεύει με τη Μήδεια και συνδυάζει εργασία και διακοπές!

Η ηθοποιός αυτές τις μέρες κάνει τις βουτιές της και δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της με μπικίνι και σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: "Καλοκαίρι …. Με φιλτρα και χωρίς …"

«Είμαι 50 ετών, νιώθω πολύ καλά, πολύ νέα, γεμάτη ενέργεια. Είμαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου», είπε πρόσφατα η ηθοποιός την οποία από τη νέα σεζόν θα απολαύσουμε στην παράσταση «Τέλειοι ξένοι» που θα «ανέβει» στο θέατρο «Αθηνά» τον Οκτώβριο.

Η σιλουέτα της είναι αψεγάδιαστη στα 50 της χρόνια και θα εντυπωσιαστείτε με τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μπικίνι!

«Οταν κοιτάζω τα παιδιά μου, όποια φθορά και να υπάρχει πάνω μου, νιώθω ότι αξίζει τον κόπο. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι όλα αυτά τα λέω γιατί ακόμα νιώθω γεμάτη ενέργεια, χαρά, περιέργεια, όνειρα. Αν κοιτάξω πολύμπροστά, στο γήρας δηλαδή, ζορίζομαι. Να σας το πω απλά- εύχομαι να φύγω σχετικά νωρίς. Γιατι με τρομάζει αυτό που παθαίνουν συχνά οι άνθρωποι όταν μεγαλώνουν πολύ: που αλλάζουν, που γίνονται παράξενοι, που δεν βρίσκουν χαρά. Το εξωτερικό περίβλημα δεν με νοιάζει και τόσο. Είναι δευτερεύον. Είμαι γενικά αντίθετη στην εμμονή με την εικόνα. Θεωρώ ότι είναι μια τεράστια φυλακή. Δεν λέω ότι ποτέ δεν πέφτω και εγώ στη λούμπα, αλλά το παλεύω πολύ», έχει πει η ίδια μιλώντας για τη σχέση της με το χρόνο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved