Μυριέλλα Κουρεντή: Ευτυχισμένη στην αγκαλιά του John Λυγνού - Η τρυφερή φωτό
Showbiz

Μυριέλλα Κουρεντή: Ευτυχισμένη στην αγκαλιά του John Λυγνού - Η τρυφερή φωτό

Από την περίοδο που η Μυριέλλα Κουρεντή βρισκόταν στο Survivor, είχε μιλήσει πολλές φορές για την ιδιαίτερη σχέση που έχει η ίδια με τον John Λυγνό, που πολλοί θεωρούσαν πως είναι ερωτική, αν και εκείνη δεν το έχει παραδεχτεί στο εκατό τοις εκατό.

H Μυριέλλα Κουρεντή μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο, περνάει όλο και περισσότερο χρόνο με τον φίλο και συνεργάτης της, John, με τον οποίο και έχουν μια ιδιαίτερη σχέση.

Η ίδια, όσο καιρό ήταν στο Survivor, είχε μιλήσει πολλές φορές για την σχέση της με τον John και είχε δηλώσει πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και μοναδικό άτομο, που υπάρχει στη ζωή της.

Τις τελευταίες ημέρες, η Μυριέλλα Κουρεντή βρίσκεται σε διακοπές με τον John και οι δυο τους περνούν φανταστικές καλοκαιρινές στιγμές, μιας και ήταν αυτό που είχαν πραγματικά ανάγκη. Μάλιστα, σήμερα (14/8), η πρώην παίκτρια του Survivor δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με εκείνη και τον αγαπημένο της φίλο να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και να μας δείχνουν το πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Η ηθοποιός στο στιγμιότυπο αυτό, ανέλυσε τον ορισμό της «Ευτυχίας»

«Ευτυχία < αρχαία ελληνική ευτυχία < εὖ + τύχη

Κατάσταση ευφορίας και ψυχοσωματικής ικανοποίησης που πηγάζει από την επίτευξη κάποιων στόχων.

Καλή Τύχη, καλοτυχία», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Δείτε την ανάρτησή της στην παρακάτω gallery:

Η Μυριέλλα Κουρεντή σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε πει χαρακτηριστικά για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον John Λυγνό:«Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε και συνεργάτες και έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Έχουμε τρομερή χημεία και αισθητική, υπάρχει κάτι, στο οποίο όμως δεν έχουμε βάλει ταμπέλα. Δεν είμαστε μαζί, ούτε ήμασταν. Με αυτό τον άνθρωπο έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, ονειρική».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved