Βασίλης Μπισμπίκης: Ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στην Δέσποινα Βανδή με την πιο ρομαντική φώτο τους
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: Ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στην Δέσποινα Βανδή με την πιο ρομαντική φώτο τους

Δεκαπενταύγουστος και η Δέσποινα Βανδή γιορτάζει και ο αγαπημένος της Βασίλης Μπισμπίκης με μία κοινή φωτογραφία τους τής ευχήθηκε "Χρόνια πολλά"! 

Η Δέσποινα Βανδή γιορτάζει την ονομαστική της εορτή και σίγουρα ο φετινός Δεκαπενταύγουστος είναι για το ζευγάρι μια μέρα που θα την περάσουν μαζί με τη Δέσποινα να γιορτάζει το όνομά της έχοντας στην αγκαλιά της, τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη!

Από την στιγμή που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, ζουν τον έρωτά τους ανενόχλητοι και κυκλοφορούν συνεχώς μαζί, ενώ παράλληλα τα κοινά τους στιγμιότυπα στο Instagram είναι πολυάριθμα.

«Η λάμψη της Δέσποινας δεν με τρόμαξε, είναι ένα λαμπερό πλάσμα, αλλά δεν με τρόμαξε, ίσα – ίσα, με μαγνήτισε η λάμψη της. Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα της σχέσης μου με τη Δέσποινα και με αυτά που γράφτηκαν ή ειπωθήκαν σε κάποιες εκπομπές, που ήταν ανοησίες και ψέματα. Δημοσιογράφοι στην τηλεόραση ξεπέρασαν τα όρια και έγιναν σχεδόν χυδαίοι» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Δεκαπενταύγουστος τούς βρίσκει μαζί χέρι χέρι... και ο ηθοποιός της ευχήθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο και διαδικτυακά!

Δείτε την πιο ρομαντική φωτογραφία τους στην παρακάτω gallery!

Δέσποινα, χρόνια σου πολλά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved