Δέσποινα Βανδή: Έτσι πέρασε την γιορτή της στην Πάρο με τον Μπισμπίκη– Μοναδικές φώτο
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Έτσι πέρασε την γιορτή της στην Πάρο με τον Μπισμπίκη– Μοναδικές φώτο

Η Δέσποινα Βανδή χθες που ήταν Δεκαπενταύγουστος γιόρταζε αυτή τη ξεχωριστή μέρα με τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος της ευχήθηκε και διαδικτυακά αλλά και με καλούς της φίλους στην Πάρο!  

Η τραγουδίστρια πέρασε την ονομαστική της γιορτή στην Πάρο και την αποκάλυψη του προορισμού της με τον σύντροφό της την έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος που δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία!

Ο Λάκης ποζάρει αγκαλιά με το ζευγάρι και σχολίασε: «Ο πιο ωραίος Δεκαπενταύγουστος στο καλλιτεχνικό καφενείο στο χωριό Πρόδρομος. Χρόνια πολλά Δέσποινα κι ευχαριστούμε για το υπέροχο βράδυ».

Μάλιστα, η ίδια η τραγουδίστρια ετοίμασε το μεσημεριανό τραπέζι για τον αγαπημένο της αλλά και για εκλεκτούς φίλους της που ήταν στο νησί και έγραψε: "Χρονια πολλά με υγεία σε όλον τον κόσμο!
Εδώ με το Μαράκι που γιορτάζουμε ετοιμάζουμε το τραπέζι!Η πατάτα πρωταγωνιστεί τη σημερινή μέρα εννοείται!".

Ενώ λίγο αργότερα της ευχήθηκε και ο Βασίλης με μία φωτογραφία από τις διακοπές τους που είναι πιασμένοι χέρι χέρι και έγραψε: «Χρόνια πολλά, ψυχή μου».

Η τραγουδίστρια αναδημοσίευσε τη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram ο σύντροφός της και τόνισε: «Ευτυχία μου!!!»!

Το ζευγάρι συνεχίζει τις διακοπές του στο νησί και αυτές οι τέσσερις μοναδικές φωτογραφίες δείχνουν πόσο όμορφα και ξεχωριστά πέρασε την ονομαστική της γιορτή η Βανδή!

Δείτε την παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved