Σίσσυ Χρηστίδου: Η νέα φωτογραφία με τον έφηβο γιο της, Φίλιππο έγινε viral
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Η νέα φωτογραφία με τον έφηβο γιο της, Φίλιππο έγινε viral

Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μία απίστευτη φωτογραφία με τον 14χρονο γιο της, Φίλιππο Ραφαήλ και έγινε χαμός από σχόλια και likes!

Είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο επικές φωτογραφίες μίας μάνας που έχει έναν έφηβο γιο!

«Αν καθίσω πολύυυ ήσυχα και κρατήσω την ανάσα μου, κάποια στιγμή που δεν βλέπει, μπορεί κ να καταφέρω να βγω δίπλα του μια φωτογραφία!», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας αποδεικνύοντας τις δυσκολίες της εφηβικής ηλικίας.

Ο γιος της πριν τρεις μέρες έγινε 14 χρονών και η παρουσιάστρια του Mega είχε ποστάρει σπάνιες φωτογραφίες με τον πρωτότοκο γιο της από το παρελθόν και είχε σχολιάσει: «~ 13.08.08 ~ Σήμερα γιορτάζουμε την ευλογημένη ημέρα που ήρθες στον κόσμο. Που να φανταζόμουν πως θα ανοιγοκλείσω τα μάτια μου και θα έχουν περάσει 14 χρόνια… 14 χρόνια! Μη μου θυμώνεις που μέσα μου δεν μεγαλώνεις.. Όσο και να προσπαθώ, δεν αλλάζει αυτό.. Σ´αγαπώ Φίλιππε.. με μια αγάπη ανίκητη, απόκοσμη.. Χρόνια πολλά γλυκέ μου έφηβε.. τώρα αρχίζουν όλα.. ❤#Happy14Birthday #PhilipRaphael #MyBabyNotABabyAnymore»!

Τώρα με μία νέα φωτογραφία η Σίσσυ μας έδειξε πως περνά με τους γιους της, αλλά ιδίως με τον έφηβο που κάνουν διακοπές, δείτε την και εσείς και... θα σας φτιάξει τη διάθεση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved