Τσιμιτσέλης- Γερονικολού: Οι απίθανες διακοπές στο Μπαλί και τα μοναδικά stories τους! (videos)
Showbiz

Τσιμιτσέλης- Γερονικολού: Οι απίθανες διακοπές στο Μπαλί και τα μοναδικά stories τους! (videos)

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους στιγμές, μιας και τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στο Μπαλί και περνούν φανταστικά, δημοσιεύοντας συνέχεια στιγμιότυπα και φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους στον εξωτικό προορισμό.

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι ο έρωτάς τους δεν κρύβεται, μιας και μοιράζονται πολύ συχνά κοινά τους στιγμιότυπα και τα σχόλια στις δημοσιεύσεις τους είναι... άπειρα.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε ένα μέρος μαγικό, το οποίο και επέλεξαν, μιας και ήθελαν κάτι εξωτικό, με σκοπό να αποκομίσουν νέες εμπειρίες μέσα από το ταξίδι τους, αλλά και να δουν πανέμορφες εικόνες. Πολύ πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι το απίθανο Μπαλί και από τις πρώτες κιόλας στιγμές τους εκεί, δεν έχουν σταματήσει να δημοσιεύουν stories αλλά και posts στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram.

Σε μια σειρά από stories, οι δυο τους μας αποκάλυψαν το γεύμα που επέλεξαν, αλλά και μια πληροφορία που σίγουρα δεν ξέραμε ήταν ότι το μέρος εκεί έχει πολύ κίνηση, κάτι που ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν δίστασε να τονίσει, μέσα από την δημοσίευση που έκανε πάνω σε μια μηχανή με την αγαπημένη του, Κατερίνα Γερονικολού, στους δρόμους του Μπαλί.

Δείτε στο παρακάτω video τα stories του:

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved