Πρωινό μπανάκι για την Ελένη Μενεγάκη - Η νέα αρετουσάριστη φώτο με μπικίνι είναι το κάτι άλλο!
Showbiz

Πρωινό μπανάκι για την Ελένη Μενεγάκη - Η νέα αρετουσάριστη φώτο με μπικίνι είναι το κάτι άλλο!

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις βουτιές της με σκάφος στο Ιόνιο και η νέα αρετουσάριστη φωτογραφία της με μπικίνι δεν υπάρχει! 

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της και... δεν σταματά να μας χαρίζει υπέροχα στιγμιότυπα χωρίς φίλτρα και ρετούς!

Σήμερα, Τετάρτη 17 Αυγούστου δημοσίευσε μία φωτογραφία της από το σκάφος χωρίς φίλτρα και την είδαμε με μαγιό και...χωρίς μακιγιάζ!

«Καλοκαιράκι. πρωινό μπανάκι …», έγραψε στη λεζάντα της νέας της φωτογραφίας στο instagram και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, αφού στα 53 της χρόνια έχει απίστευτη σιλουέτα!

Η Ελένη Μενεγάκη στα 53 της χρόνια είναι μία πανέμορφη γυναίκα αλλά έχει κάποιες ατέλειες για τις οποίες έχει μιλήσει μέσα από την εκπομπή της!

Η παρουσιάστρια μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή της είχε τονίσει: «Αυτή την περίοδο ο καθένας μας θέλει να αισθανθεί λίγο μα λίγο καλύτερα με το μαγιό του, γι’ αυτό είναι αυτή η εποχή…. Δεν θεωρώ ότι είναι η εποχή που λέει ο άλλος «θέλω να χάσω είκοσι κιλά…», άλλα πράγματα κοιτά ο καθένας μας, κοιτά τις λεπτομέρειες στο σώμα του πριν βάλει το μαγιό του»!

Μάλιστα, η ίδια είχε αναφερθεί στις ατέλειες που έχει στο σώμα της! Όπως όλες οι γυναίκες έχει κυτταρίτιδα και το είχε πει και μέσα από την εκπομπή της με έναν υπέροχο τρόπο: «Τα μπουτάκια μου είναι μικρά, αλλά έχουν τα θέματά τους»!

Αυτές τις ατέλειές της λοιπόν αυτό το καλοκαίρι μας τις δείχνει και εμείς τη λατρεύουμε ακόμα περισσότερο!

Δείτε τη νέα αρετουσάριστη φωτογραφία της με μπικίνι, χωρίς μακιγιάζ και αχτένιστη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved