Ρεγγίνα Μακέδου: Μας δείχνει τις αλλαγές της εμφάνισής της, λόγω της περιπέτειας με τον καρκίνο!
Showbiz

Ρεγγίνα Μακέδου: Μας δείχνει τις αλλαγές της εμφάνισής της, λόγω της περιπέτειας με τον καρκίνο!

Η Ρεγγίνα Μακέδου είναι μια πραγματική μαχήτρια και η αλήθεια είναι ότι με κάθε νέα δημοσίευσή της, καταφέρνει να δίνει δύναμη σε όλους εκείνους τους ανθρώπους, που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα υγείας με εκείνη.

Η ίδια κατάφερε ήδη να νικήσει μια φορά τον καρκίνο και να προχωρήσει παρακάτω, σαν όλη αυτή η περιπέτεια να ήταν μια κακή ανάμνηση, χωρίς φυσικά να γνωρίζει εξ αρχής ότι η ασθένεια θα της χτυπήσει και πάλι την πόρτα και να είναι αναγκασμένη να βρίσκεται τόσο συχνά στο νοσοκομείο, για να κάνει τις θεραπείες της.

Παρ' όλα αυτά που της συμβαίνουν, η Ρεγγίνα Μακέδου δεν το βάζει με τίποτα κάτω και προσπαθεί καθημερινά να είναι ολοένα και πιο αισιόδοξη, για να καταφέρει να προχωρήσει με την θεραπεία της και να καταφέρει να νικήσει για ακόμα μια φορά τον καρκίνο. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει περιεχόμενο, μιας και θέλει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όλη αυτήν την περιπέτεια, αλλά και το πως είναι ύστερα από κάθε θεραπεία.

Η ίδια αγαπάει τον εαυτό της και νιώθει πάντοτε έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσκολία έρχεται στα πόδια της, μιας και, όπως έχει αναφέρει πολλές φορές, κανείς δεν ξέρει πόσο δυνατός είναι, μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή που θα το ανακαλύψει!

Σε νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, η Ρεγγίνα Μακέδου πόσταρε μερικές φωτογραφίες της, θέλοντας να δείξει όλες τις αλλαγές που έχει υποστεί η εμφάνισή της από τις χημειοθεραπείες και από την περιπέτεια που περνάει. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε στις αναρτήσεις της:

«Σε όλες τις φώτο είναι η ίδια γυναίκα πριν και μετά τις θεραπείες. Δεν έχω φωτο από τώρα αλλά θα βγάλω. Παίρνω πολλά μηνύματα από εσάς που το περνάτε για το σώμα σας. Παλεύει τόσο για να ζήσετε. Μη σας νοιάζουν τα πολλά ή λίγα κιλά, αυτά αλλάζουν. Κερδίζετε τη ζωή σας. Θα σας δείξω κάποια στιγμή πως είμαι και τώρα. Να σας αγαπάτε.

Μαλλιά πριν – μετά… πριν και πάλι μετά και με παραμορφωμένο πρόσωπο από το πρήξιμο. Ναι αλλάζεις, ναι, δεν σε αναγνωρίζεις όμως είσαι εσύ. Αγάπη μου σας καταλαβαίνω όλες και όλους. Θα βγουν τα μαλλιά. Θα φύγει το πρήξιμο. Τώρα και εγώ και πολλοί από εσάς έχουμε άλλο να παλέψουμε. Αγαπήστε το σώμα που παλεύει για να ζήσετε, είστε υπέροχοι»

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved