Γιώργος Μάγκας: Η ψευδής ανάρτηση για τον «θάνατό» του!
Showbiz

Γιώργος Μάγκας: Η ψευδής ανάρτηση για τον «θάνατό» του!

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 κυκλοφόρησε ψευδώς ότι ο  Γιώργος Μάγγας έφυγε από την ζωή, με τον Σπύρο Μπιμπίλα μετά από λίγα λεπτά να ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους ότι τον ενημέρωσαν λάθος. 

Ο μουσικός έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό του, όπου τον ακολουθούν χρόνια στις εμφανίσεις του και τον στηρίζουν σε οποιοδήποτε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Την είδηση του "θανάτου" του Γιώργου Μάγγα, έκανε γνωστή αρχικά ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από ανάρτησή του στο Facebook. Ο ήθοποιός είχε γνωρίσει τον μουσικό σε μια περιοδεία που έκανε ο ίδιος στα Γιάννενα. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:

«Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο βιρτουόζος του κλαρίνου κ βασιλιάς των πανηγυριών , ο υπέροχος Γιώργος Μάγκας! Τον γνώρισα σε μια περιοδεία μας με τον Γιάννη Μόρτζο πριν 20 χρόνια στα Γιάννενα σε μια ταβερνούλα και μου είπε μαζί με την υπέροχη σύντροφο του την Τζούλη, ότι με αγαπούν και με θαυμάζουν. Γίναμε φίλοι!

Μας κάλεσε όλο τον θίασο στο πανήγυρι κ όταν μπήκαμε όπως μας είδε, είπε με την ωραία φωνή του, καλωσορίζω τον θίασο του αγαπημένου μου Σπύρου Μπιμπίλα.. Δεν ήξερα πως να το μαζέψω, γιατί εγώ απλά συνεργαζόμουν με τον θίασο του Γιάννη Μόρτζου… Γελάσαμε τόσο πολύ… Καλό ταξίδι υπέροχε Γιώργο Μάγκα, θα μας λείψεις πολύ… Κουράγιο Τζούλη».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

Δείτε βίντεο με τον Γιώργο Μάγγα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved