Πένθος για τον Χρήστο Δάντη: Έφυγε από την ζωή αγαπημένο του πρόσωπο: «Αισθάνομαι μαγκωμένος»
Showbiz

Πένθος για τον Χρήστο Δάντη: Έφυγε από την ζωή αγαπημένο του πρόσωπο: «Αισθάνομαι μαγκωμένος»

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Χρήστο Δάντη, μιας και έφυγε από την ζωή φιλικό του πρόσωπο και η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, τον οποίο και το μουσικό κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από τις μεγάλες του επιτυχίες.

Ο Χρήστος Δάντης, μετά από τόσα χρόνια στον χώρο της μουσικής, έχει αποκτήσει πολλούς φίλους και συναδέλφους. Μια από εκείνες έφυγε από την ζωή πριν από δυο ημέρες και σκόρπισε την θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και ιδιαίτερα στον τραγουδιστή, που την είχε και πολύ μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα, ο ίδιος, μόλις γνωστοποίησε την είδηση, την συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο.

«Πριν δύο βράδια πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας η φίλη μου και συνάδελφος Vartoui Vartanian Moissidou. Είμαι τόσο μαγκωμένος από εκείνη την ώρα που δεν ξέρω τι να γράψω ένα είναι σίγουρο πώς θα θυμόμαστε όλοι το γλυκό χαμόγελο και τη γλυκιά της κουβέντα για τον καθένα απ’ όσους γνώριζε... Εγώ προσωπικά θα θυμάμαι την όμορφη φωνή της, πόσο αδικήθηκε από το χώρο μας αλλά και τη συνεργασία μας από το 1999 μέχρι στα μέσα του 2004. Καλό ταξίδι κορίτσι μου»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved