Γιώργος Μάγγας: Ψευδής η είδηση για τον θάνατό του- Η νέα ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα!
Showbiz

Γιώργος Μάγγας: Ψευδής η είδηση για τον θάνατό του- Η νέα ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα!

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, με νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανακοίνωσε πως όλα όσα κυκλοφόρησαν για τον θάνατο του Γιώργου Μάγγα είναι ψευδή. 

Πριν από λίγη ώρα, θλίψη προκλήθηκε σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο, μιας και έγινε γνωστό πως έφυγε από την ζωή ο γνωστός μουσικός, που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό του, οι οποίοι πάντοτε τον ακολουθούσαν στις εμφανίσεις του.

Όπως όλα δείχνουν, η συγκεκριμένη είδηση για τον Γιώργο Μάγκα δεν ισχύει, μιας και ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, με νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως ο Γιώργος Μάγγας βρίσκεται στη ζωή. Μάλιστα, σημείωσε πως είναι η τρίτη φορά κατά σειρά που τον ενημερώνουν λάθος πως κάποιος από τον καλλιτεχνικό χώρο έχει φύγει από την ζωή, με αποτέλεσμα να το έχει ήδη γνωστοποιήσει ο ίδιος.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε εκ νέου στην ανάρτησή του: "Ζητώ συγγνώμη για μια ακόμα φορά με πληροφορησαν λάθος και εμφανισα την είδηση περί του θανατου του φίλου Γιώργου Μάγγα.. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορουν με ψευδείς ειδήσεις περι θανάτων ! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μαγγας ζει !!!!"

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved