Σπυροπούλου: Οι λιγούρες της στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και το φαγητό της μαμάς της
Showbiz

Σπυροπούλου: Οι λιγούρες της στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και το φαγητό της μαμάς της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τις φήμες που τη θέλουν να διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, βρίσκεται στην Ρόδο, στην γενέτειρά της και δεν σταματά να δημοσιεύει εδώ και κάμποσες ώρες νοστιμιές…

Η παρουσιάστρια δεν υπήρχε φαγητό που να μην ανέβασε σε instastory της...

Μάλιστα, όταν είδε ένα ταψί με παστίτσιο που έφτιαξε η μαμά της, ξετρελάθηκε και το ανήρτησε και... αυτό!

Φαίνεται πως της άνοιξε η όρεξη στην κατάστασή της και γεύεται όλες τις νοστιμιές στο νησί της!

Η παρουσιάστρια δεν έχει ανακοινώσει αν όντως ισχύουν οι φήμες για το ευχάριστο γεγονός, όμως πρόσφατα παραδέχτηκε ότι όντως έχει χαθεί από το instagram και τόνισε ότι τώρα σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά της χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες.

«Μου στέλνετε πολλά μηνύματα ότι έχουμε χαθεί, όντως, αλλά σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματά μου…», έγραψε και δεν ήθελε να αναφερθεί στις φήμες!

Δείτε παρακάτω τα φαγητά που δημοσίευσε... και θα "τρελαθείτε" και εσείς!

Πρόσφατο δημοσίευμα ανέφερε ότι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της Κωνσταντίνας και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου λένε ότι η σχέση τους δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί.

«Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες και όχι με πολλά λόγια», αναφέρει στο περιοδικό άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved