Showbiz

Η απίστευτη έκπληξη του Ρόκκου όταν στη συναυλία του στη Λήμνο είδε όλο το νησί μπροστά του!

Μία υπέροχη έκπληξη επεφύλασσαν στον Στέλιο Ρόκκο οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της Λήμνου χθες το βράδυ (20/8) καθώς έδωσαν το παρών στη συναυλία που έδωσε ο καλλιτέχνης στο ιστορικό λιμάνι του Μούδρου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέλιος Ρόκκος όταν ανέβηκε on stage στην μοναδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ο περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης και είδε πάνω από 6000 κόσμο να τον αποθεώνει, έδειξε σοκαρισμένος αλλά και ενθουσιασμένος που τον είχαν αγκαλιάσει με τόση αγάπη οι συντοπίτες του.

Μην ξεχνάμε ότι ο γνωστός τραγουδοποιός διατηρεί εξοχική κατοικία στο νησί που τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιεί πλέον σαν μόνιμη μιας και περνάει εκεί και αρκετούς μήνες του χειμώνα μαζί με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα.

Όταν λοιπόν είδε μπροστά του τόσο κόσμο, δεν κατάφερε να συγκρατήσει την έκπληξή του και φυσικά ευχαρίστησε από τα πρώτα κιόλας λόγια του τους Λιμνιώτες για την τιμή που του έκαναν.

Να τονίσουμε ότι η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό λιμάνι του Μούδρου κατ’ επιλογή του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη, με στόχο να στηριχθεί η τοπική κοινωνία της Λήμνου και ειδικότερα η ευρύτερη βόρεια και ανατολική περιοχή του νησιού.

Για τον ίδιο τον Στέλιο Ρόκκο σίγουρα σήμανε πολλά η συγκεκριμένη συναυλία καθώς εμφανίστηκε ξανά στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λήμνο μετά από 4 χρόνια από την τελευταία του ανοιχτή εκδήλωση στο νησί.

Δείτε παραπάνω το αποκλειστικό βίντεο με το «ευχαριστώ» του τραγουδιστή στους συντοπίτες του για τη στήριξή τους και την αγάπη που του δείχνουν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved