Showbiz

Παπαδοπούλου: Έγινε 35 και τρόλαρε τους followers της- Το υπέροχο outfit και το φόρεμα... «φωτιά»!

Gossip-tv Team

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε γενέθλια και μαζί με τους αγαπημένους της φίλους, οργάνωσαν ένα μικρό πάρτι, για να γιορτάσουν όλοι μαζί και να περάσουν φανταστικές στιγμές!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, που το κοινό την έχει λατρέψει μέσα από τις επιτυχίες της, με τις οποίες και έχουν διασκεδάσει... πολλάκις.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε τα γενέθλιά της και αποφάσισε να τα γιορτάσει με τον πιο υπέροχο τρόπο, παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η τραγουδίστρια ήταν πανέμορφη και επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο λευκό φόρεμα, το οποίο και ταίριαζε απόλυτα στο καλλίγραμμο σώμα της. Στα μαλλιά της είχε επιλέξει μια ψιλή κοτσίδα, ενώ στο make up επέλεξε πιο γήινους καλοκαιρινούς τόνους, που φώτιζαν το πρόσωπό της και ταίριαζαν απόλυτα με το μαυρισμένο δέρμα της!

Η ίδια έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά τρολάροντας τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της: "Πως περνάνε τα χρόνια…ποτέ ήμουν 35 πότε έγινα 25 ούτε που το καταλαβα 😂 Ευχαριστώ από καρδιάς για τις όμορφες ευχές σας 🥰 Ευχομαι υγεία,χαμόγελα κ λίγο τρελίτσα για αλατοπίπερο 😉"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved