Showbiz

Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Τι είναι ο σύντροφός μου, τσάντα; Όποτε θέλω θα σας τον δείξω...»

Gossip-tv Team

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. βγήκε εκτός εαυτού, μιας και, για ακόμα μια φορά, οι διαδικτυακοί της φίλοι παραπονέθηκαν στο ότι δεν τους έχει δείξει τον σύντροφό της. 

Η ίδια δήλωσε φανερά τον εκνευρισμό της, κάνοντας για ακόμα μια φορά ξεκάθαρο το ότι θα αποκαλύψει το πρόσωπο του συντρόφου της όταν εκείνη νιώσει έτοιμη και όταν εκείνος το θελήσει.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει ένα πολύ μεγάλο κοινό στο Instagram και η αλήθεια είναι ότι παρά τις καθημερινές της υποχρεώσεις, πάντοτε βρίσκει χρόνο, για να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και να μοιράζονται στοιχεία από την καθημερινότητά τους. Αυτήν την φορά, μετά από ένα Q&A που έκανε, ρωτήθηκε από πολλούς για τον λόγο που δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το πρόσωπο του συντρόφου της ενώ παράλληλα το πότε θα γίνει ο γάμος τους.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε με αρκετά αιχμηρό τόνο σε αυτές τις ερωτήσεις, λέγοντας: «Επειδή το 80% των ερωτήσεων είναι πότε παντρεύομαι και γιατί δεν δείχνω τον σύντροφό μου θα σας απαντήσω ότι πρώτον δεν είναι τσάντα και δεύτερον γιατί έχει να κάνει με προσωπική ζωή. Κάτι που δεν θέλω να εκθέσω, είναι κάτι ιερό, κάτι όμορφο και δεν θέλω να το χαλάσω. Δεν μπορείτε να το σεβαστείτε; Σκεφτείτε κάποιον να σας πιέζει για κάτι που δεν θέλετε να το κάνετε. Μπείτε στη θέση μου σας παρακαλώ»

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved