Showbiz

Οικονομάκου: Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Συνατσάκη - «Ήμουν από τους πρώτους που το έμαθε»

Gossip-tv Team

H Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια, αλλά αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη  της φίλης και συνεργάτιδάς της, Μαίρη Συνατσάκη.

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε: «Τηλεοπτικά δεν ξέρω αν θα προκύψει κάτι, προτεραιότητα έχει η οικογένειά μου σε αυτή τη φάση, επειδή τα παιδιά μου είναι σε μικρή ηλικία. Δεν δέχτηκα ποτέ πρόταση για το πρωινό του Star. Ακούγεται συνέχεια το όνομά μου για εκπομπές. Θα ξαναπήγαινα στο Masked Singer»!

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη τόνισε: «Είναι μια πολύ γλυκιά περίοδος, η Μαίρη το περνάει πολύ όμορφα. Ευτυχώς μετά το πρώτο διάστημα έχει μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το ευχαριστιέται και η ίδια και νομίζω ήταν πολύ έτοιμη για όλο αυτό. Μου το είπε σχετικά πολύ νωρίς. Ήμουν από τους πρώτους γιατί ένιωσε μια ασφάλεια λόγω της δουλειάς ότι με κάποιο τρόπο μπορεί να την προστατεύσω στα project που είχαμε. Γνώριζα ότι ήθελε και χάρηκα μόλις έμαθα τα ευχάριστα».

Και κατέληξε λέγοντας στην κάμερα της εκπομπής,Happy Day: «Είμαι πιεστική εκεί που πρέπει με τα παιδιά μου. Για εμένα ήταν πιο δύσκολο που το παιδί μου πήγε σχολείο παρά για εκείνον»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στο Κάπρι της Ιταλίας! (Photos)

Οικονομάκου: Μας έδειξε φωτό από το σαλόνι της και μείναμε… δεν έχεις δει πιο ιδιαίτερες πολυθρόνες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved