Κλέλια Ρένεση: Δείτε πρώτη φορά το πρόσωπο της 3χρονης κόρης της, Κοραλίας
Showbiz

Κλέλια Ρένεση: Δείτε πρώτη φορά το πρόσωπο της 3χρονης κόρης της, Κοραλίας

Η Κλέλια Ρένεση μας έδειξε πρώτη φορά την κόρη της Κοραλία.

Η Κοραλία είναι τριών χρονών και είναι ένα πανέμορφο πλάσμα.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα δημοσίευσε στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την κόρη της και αποκάλυψε και τον λόγο που δείχνει το πρόσωπό της.

Η Κλέλια Ρένεση βρέθηκε μαζί με την κόρη της, Κοραλία, σε μία εκδήλωση του Συλλόγου Πολιτισμού "Παύλος Killah P Φύσσας".

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα και τόνισε πως δε θα μπορούσε να πάει εκεί δίχως την κόρη της, καθώς θέλει η μικρή να περιτριγυρίζεται μονάχα από ανθρώπους που ξέρουν να αγαπούν.

Συγκεκριμένα ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Μαγδα Φυσσα κ ο Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» @syllogos_paylos_killahp_fyssas με την παρέα τους, μας μαθαίνουν πως στο καμμένο χώμα γίνεται παρτέρι με λουλούδια ευωδιαστά…

μακάρι πάντα η απώλεια να μνημονεύεται με τόση στοργή κ αγάπη! Ναι! Αυτό είναι η ζωή. Κ χαίρομαι που είμαι μέρος της! Κ το παιδί μου θέλω πάντα να τριγυρνάει σ αυτούς τους κήπους της αγάπης κ να βλέπει τ αληθινά τα μάτια. Δεν θα μπορούσα να πάω χωρίς αυτήν , ούτε να την κρύψω απ την χαρά κ την ομάδα.»!

Δείτε πρώτη φορά την πανέμορφη κόρη της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved