Showbiz

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Ο Χρήστος Δάντης της τραγουδά και «ρίχνει» το Instagram!

Gossip-tv Team

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, έκανε την έκπληξη στους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράστηκε μαζί τους ένα συγκινητικό βίντεο με τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη, να της τραγουδά ένα ρομαντικό τραγούδι με την κιθάρα του. 

Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό και φυσικά άκρως ερωτευμένοι, μιας και μετά την λήξη του Survivor, που η Ασημίνα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό, είναι ακόμα πιο δεμένοι από πριν και αχώριστοι.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι αρκετά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media και η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά δημοσιεύει περιοεχόμενο τόσο από την καθημερινότητά της, όσο και από τις εξορμήσεις της. Μάλιστα, φέτος το καλοκαρι, είτε με τον αγαπημένο της, είτε με την παρέα της, η ίδια δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες από τις διακοπές της, αλλά και με τον Χρήστο Δάντη, που ήταν στο πλευτό του σε μερικές από τις συναυλίες του.

Αυτή τη φορά, η ίδια έκανε την έκπληξη και δημοσίευσε σε ένα story με τον Χρήστο Δάντη να τις τραγουδά το "Δεν έχω αγκαλιά". Ο τραγουδιστής με τη μοναδική φωνή του έδωσε άλλη νότα στο τραγούδι και η ερμηνεία του ήταν ανατριχιαστική!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved