Showbiz

Ράγιου: Όσα αποκάλυψε για τη ζωή στη Ρόδο με τον σύντροφό της: «Με ζήτησε από τον άνδρα μου»

Gossip-tv Team

Η Νατάσα Ράγιου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη μαζί με τον σύντροφό της, Τζιοβάνι Φαλιέρο και μίλησαν για πρώτη φορά για την κοινή τους ζωή στη Ρόδο, όπου έχουν εγκατασταθεί τα τελευταία περίπου τρία χρόνια. 

H δημοσίογράφος δείχνει να είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ, μιας και έχει βρεί την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο του συντρόφου της και μάλιστα τα τελευταία χρόνια μένουν μόνιμα μαζί στη Ρόδο και πολύ σύντομα θα παντρευτούν.

Η Νατάσα Ράγιου και ο Τζιοβάνι Φαλιέρο παραχώρησαν κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη "Ελένη" και υπήρξαν άκρως αποκαλυπτικοί σχετικά με τον επερχόμενο γάμο τους, που θα γίνει στην Ιταλία σε λίγο καιρό, το πώς γνωρίστηκαν, αλλά και το πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή τους μέχρι και σήμερα.

«H Ρόδος προέκυψε στη ζωή μου από τον άνθρωπο της ζωής μου Τζιοβάνι Φαλιέρο. Ο Τζιοβάνι είναι αρχιτέκτονας διακοσμητής και ήρθαμε στη Ρόδο για δουλειά του και μείναμε 2,5 χρονιά... Για’ μένα η ζωή είναι ένα ταξίδι , η Νατάσα ήταν ο πιο σημαντικός σταθμός. Δεν ήξερα καν ποια είναι η Νατάσα γιατί ταξιδεύω και δεν παρακολουθώ... Με δυσκόλεψε πάρα πολύ η να μου πει το ναι αλλά και εγώ δεν τα παρατάω. Ννα περιμένετε γάμο, θα γίνει όπως πρέπει».

«Όταν μιλάει για μένα ο Τζιοβάνι είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Κάθε μέρα είναι γιορτή με αυτόν τον άνθρωπο... Η σχέση μου με τον Τζιοβάνι επισφραγίστηκε σε ένα ταξίδι στο Ποζιτάνο της Ιταλίας. Ο Τζιοβάνι επέμενε πάρα πολύ και ήταν το πιο υπέροχο ταξίδι της ζωής μου. Μας πρόλαβε ο κορονοϊός και δεν παντρευτήκαμε. Θα παντρευτούμε στο Ποζιτάνο... Ο χωρισμός από τον Αλέξη Μεντζελόπουλο ήταν δύσκολος σχετικά με τη μετάβαση 20 χρόνια γάμου σε μια άλλη. Οι σχέσεις μου μαζί του μέχρι και σήμερα είναι εξαιρετικές».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved