Showbiz

Μάρθα Καραγιάννη: Συγκινούν τα λόγια της κόρης του Δημήτρη Σούρα: «Ήταν καλόψυχη και αυθεντική»

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Με δάκρυα στα μάτια και με ανείπωτη θλίψη, η κόρη του γνωστού ψυχιάτρου Δημήτρη Σούρα, η Νίκη, είχε μόνο τα πιο γλυκά λόγια να πει για τη Μάρθα Καραγιάννη, λίγο πριν το στερνό «αντίο» που θα της έλεγε στο Α' Νεκροταφείο. 

Ο Δημήτρης Σούρας, υπήρξε ο προσωπικός της γιατρός αλλά και προσωπικός της φίλος για πολλά χρόνια και έτσι ήταν λογικό η κόρη του, Νίκη, η οποία είναι φοιτήτρια Νομικής, να γνωρίζει και εκείνη καλά και να έχει συναναστραφεί για πολλά χρόνια την αξέχαστη ηθοποιό.

«Ήταν η καλύτερη γυναίκα που είχα γνωρίσει» είπε η Νίκη Σούρα και συνέχισε: «Ήταν Καλόψυχη, αυθεντική και είχε έναν υπέροχο αυθορμητισμό. Περνούσαμε πάντα υπέροχα μαζί της. Δεν διέφερε πολύ από τη γυναίκα που βλέπαμε στην ταινία».

Ο πατέρας της Δημήτρης Σούρας, ο οποίος βρέθηκε και στη δυσάρεστη θέση να είναι εκείνος που θα ανακοίνωνε τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της, έδειχνε συντετριμμένος από την απώλεια.

Ήταν φυσικά, μαζί με την οικογένειά του από τους πρώτους που κατέφθασαν σήμερα στο Α' Νεκροταφείο όπου είχε οριστεί, στις 12,00 το μεσημέρι να γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία.


Δείτε παραπάνω στο βίντεο όσα είπε η Νίκη Σούρα για τη Μάρθα Καραγιάννη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved