Μενεγάκη: Ο χορός με τη Ζαρίφη, το τραγούδι που της αφιέρωσε και η παρατήρηση για τα αρβυλάκια της
Showbiz

Μενεγάκη: Ο χορός με τη Ζαρίφη, το τραγούδι που της αφιέρωσε και η παρατήρηση για τα αρβυλάκια της

Καλεσμένη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής (23-09) η Κατερίνα Ζαρίφη!

Οι δυο γυναίκες και πρώην συνεργάτιδες, χρόνια τώρα διατηρούν μια σχέση αγάπης και στενής φιλίας.

Η Ελένη υποδέχτηκε με αγκαλιές, φιλιά αλλά και έναν χορό την Κατερίνα ενώ στη συνέχεια της αφιέρωσε το τραγούδι «έρωτά μου αγιάτρευτε» όπου και της το τραγούδησε.

Όπως σε κάθε συνάντησή τους έτσι και σήμερα η Ελένη κοιτούσε από πάνω μέχρι κάτω την Κατερίνα και δεν έλειψε και η παρατήρηση για τα αρβυλάκια που επέλεξε να φορέσει η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός, κάνοντας βέβαια χιούμορ!

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για την νέα σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» και χαρακτήρισε τον ρόλο που υποδύεται ως γλυκούλα, που όμως στάζει το δηλητήριό της.

«Μου λέει ο Μιχάλης Ρέππας «το βρίσκεις κόντρα;». Όχι, είναι γραμμένο πάνω μου!», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη χιουμοριστικά. «23 χρόνια παντρεμένη, με παιδιά, με πεθερά… Η Μαίρη είναι μία γυναίκα που είναι στο νοικοκυριό της και προσπαθεί να τονίσει τη σχέση με τον άντρα της».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τον Σπύρο Πούλη, τον τηλεοπτικό της σύζυγο.

«Είναι ένα ποίημα ο Σπύρος! Είναι ένας εξαιρετικός σύζυγος, 23 χρόνια όμως η σχέση έχει γίνει… Δεν μπορώ να πω ότι δεν την θέλει τη γυναίκα του ακόμα, την αγαπάει. Και αυτή τον ποθεί, αλλά θέλει να κάνει κάτι να ξυπνήσει τη σχέση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved