Σαντικάι-Νάργιες: Οι πρώτες στιγμές του νέου μπαμπά με τον νεογέννητο γιο του στην αγκαλιά του!
Showbiz

Σαντικάι-Νάργιες: Οι πρώτες στιγμές του νέου μπαμπά με τον νεογέννητο γιο του στην αγκαλιά του!

Την περασμένη Τετάρτη, η Λάουρα Νάργιες έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι και η ευτυχία αλλά και η ευγνωμοσύνη τους δεν κρύβεται μετά τη γέννηση του γιου τους. 

«Πετάω, είμαι ερωτευμένος πολύ. Δόξα το θεό η Λάουρα είναι πολύ καλά και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον γιατρό μας, που μας στήριξε πάρα πολύ, γιατί ήταν μια ιδιαίτερη εγκυμοσύνη. Είμαι σοκαρισμένος, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Η γέννα δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά ήταν πάνω στις μέρες μας.

Η γέννα πραγματοποιήθηκε με καισαρική, όποτε δεν μπόρεσα να είμαι μέσα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του γνωστού μουσικού παραγωγού, τραγουδιστή και συνθέτη Χρήστου Σαντικάι ο οποίος δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένος που ολοκληρώθηκε η ευτυχία του με την γυναίκα που αγαπά.

Η Λάουρα γέννησε με καισαρική την Τετάρτη 21/9 ένα υγιέστατο αγοράκι που όπως αποκάλυψαν θα ονομάσουν Αλέξανδρο καθώς τους ενέπνευσε ο Μέγας Αλέξανδρος.

Το ζευγάρι είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη τον πρώτο καιρό καθώς η νέα μανούλα ήθελε να είναι πολύ προσεκτική και να κρατήσει το γλυκό μυστικό της μέχρι τη στιγμή που θα ήταν σίγουρη πως όλα θα πήγαιναν καλά. Τελικά όλα πήγαν κατ' ευχή και το ζευγάρι μοιράστηκε με τους ανθρώπους που αγαπά αυτή την τόσο ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή του.

Μάλιστα στις αρχές του περασμένου Ιουλίου είχαν κάνει ένα μεγάλο πάρτι για να το γιορτάσουν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχουν επισημοποιήσει και τη σχέση τους, χωρίς όμως να αποκαλύψουν άλλες λεπτομέρειες.

Από την ημέρα που έχει έρθει στον κόσμο ο μικρός, τόσο η Λάουρα όσο και ο Χρήστος έχουν αφοσιωθεί στη φροντίδα του. Μάλιστα χθες το βράδυ, ο Σαντικάι ανέβασε ένα πολύ τρυφερό βίντεο κατά το οποίο κρατάει τον μικρό στην αγκαλιά του μιλώντας σε βίντεο κλήση με φίλο του.

Δείτε το παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved