H συγκίνηση του Μικρούτσικου και η δήλωση-φωτιά: «Οι νέοι παρουσιαστές έχουν πιάσει τον Πάπα από…»
Showbiz

H συγκίνηση του Μικρούτσικου και η δήλωση-φωτιά: «Οι νέοι παρουσιαστές έχουν πιάσει τον Πάπα από…»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» και για ακόμα μία φορά αποδείχτηκε... χείμαρρος! 

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του μετά την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο που είχε ετοιμάσει η εκπομπή για εκείνον. Όταν όμως κλήθηκε να κρίνει και να σχολιάσει το τηλεοπτικό γίγνεσθαι του σήμερα, δεν μάσησε τα λόγια του:

«Οι νέοι παρουσιαστές έχουν υπεροψία. Έχουν πιάσει τον Πάπα από τα… δέοντα» ενώ συνέχισε μιλώντας για την καριέρα του στην τηλεόραση που ξεκίνησε από το Mega, αν και ήταν ήδη επιτυχημένος παραγωγός στο ραδιόφωνο.

«Μου έδωσε άδεια ο Αλαφούζος – ήμουν στο ραδιόφωνο στον ΣΚΑΪ- να πάω στο Mega να παρουσιάσω το “Ραντεβού στα τυφλά”. Έκανα το “Μεγάλο παζάρι” επειδή ο Πολυχρονίου δεν άφησε τον ΑΝΤ1 για να το παρουσιάσει στο Mega» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Η τηλεόραση είναι ρουφήχτρα. Δεν πίστευα ότι μπορούσε να με απορροφήσει από τη μουσική μου δραστηριότητα.

Στην τηλεόραση πέρασα καταπληκτικά στο “Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό”. Αλλά με τη συμφωνία ότι όταν καίγεται η Αθήνα θα μεταδίδω τις εικόνες. Έχω κάνει ολόκληρες εκπομπές βασισμένες στα κοινωνικά γεγονότα.

Η τηλεόραση ποτέ δεν είναι αθώα. Είναι ένα όπλο στους ανθρώπους που την έχουν και στην πολιτική-οικονομική εξουσία πώς θα τη χρησιμοποιήσουν.

Σήμερα η τηλεόραση πειραματίζεται. Κάνουν ένα ριάλιτι και βγάζουν τις 10 επόμενες παρουσιάστριες. Αμ δε!

Βλέπω πολλά τηλεοπτικά προγράμματα για να έχω άποψη. Θαυμάζω “Τα Νούμερα”. Θαυμάζω την εκπομπή που έκανε ο φίλος μου ο Νίκος Πορτοκάλογλου, είναι η καλύτερη μουσική εκπομπή. Μου αρέσει ο Νίκος Ευαγγελάτος...

... Εκτιμώ πάρα πολύ τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τον εκτιμώ σαν παρουσιαστή παντός καιρού. Μου αρέσει ο Γιώργος ο Λιανός. Υπάρχουν ταλέντα αλλά και υπάρχουν και πράγματα που πάνε και να σβήσουν την έννοια του “παρουσιάζω”. Ένα τόσο όμορφο κορίτσι – νομίζω την έβγαλα πρώτος στην εκπομπή μου- δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρει αυτή τη δύσκολη θέση στον ανταγωνισμό».

Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved