Νάργιες: Με δάκρυα στα μάτια έξω από το μαιευτήριο! Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό του μωρού της
Showbiz

Νάργιες: Με δάκρυα στα μάτια έξω από το μαιευτήριο! Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό του μωρού της

Το μωρό τους υποδέχτηκαν πριν μερικές ημέρες η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι.

Το πρωί της Δευτέρας (26-09) το ζευγάρι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο με την Λαούρα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της από συγκίνηση για τον νεογέννητο γιο της.

«Συγγνώμη… αλλά κλαίω όλη μέρα. Είναι σημαντική ημέρα γιατί θα πάνε σπίτι. Ξεκινά ένας σημαντικός νέος κύκλος στη ζωή μας. Το θέλαμε τόσο πολύ από τις δυο πρώτες εβδομάδες που τα φτιάξαμε με τον Χρήστο. Τον αγαπάμε πολύ και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό να είναι ευτυχισμένος και χαρούμενος. Να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον όμορφο και να τον ετοιμάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε για τη ζωή εκεί έξω…», είπε κλαίγοντας και συνέχισε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Είχα λίγο άγχος για τον τοκετό… Το όνομα του γιου μας είναι Αλέξανδρος. Είναι μια καινούργια κατάσταση. Υπάρχει ενθουσιασμός και ανυπομονησία. Τρελάθηκα όταν τον κράτησα, τα θυμάμαι όλα αλλά λες άξιζε και με το παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων η όμορφη μανούλα στην κάμερα της εκπομπής Hpapy Day.

Δες το απόσπασμα

Η Λάουρα γέννησε με καισαρική την Τετάρτη 21/9 ένα υγιέστατο αγοράκι που όπως αποκάλυψαν θα ονομάσουν Αλέξανδρο καθώς τους ενέπνευσε ο Μέγας Αλέξανδρος.

Το ζευγάρι είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη τον πρώτο καιρό καθώς η νέα μανούλα ήθελε να είναι πολύ προσεκτική και να κρατήσει το γλυκό μυστικό της μέχρι τη στιγμή που θα ήταν σίγουρη πως όλα θα πήγαιναν καλά. Τελικά όλα πήγαν κατ' ευχή και το ζευγάρι μοιράστηκε με τους ανθρώπους που αγαπά αυτή την τόσο ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή του.

Διαβάστε επίσης

Σαντικάι-Νάργιες: Οι πρώτες στιγμές του νέου μπαμπά με τον νεογέννητο γιο του στην αγκαλιά του!

Χρήστος Σαντικάι: «Επειδή μου αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος, το μωρό θα πάρει το όνομά του»

Νάργιες – Σαντικάι: Οι ευχές πασίγνωστου ηθοποιού για το νεογέννητο μωρό τους – Η άγνωστη σχέση τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved