Showbiz

Αποκλειστικό: Το gossip-tv στη συναυλία του Ramazzotti – Η στιγμή που έτρεξε να αγκαλιάσει τον Ρέμο

Μοναδικές στιγμές έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης (27-09) στη μεγάλη συναυλία του Eros Ramazzotti στο Ηρώδειο.

Ανάμεσα στο πλήθος που απολάμβανε τις υπέροχες ερμηνείες του Ιταλού «τροβαδούρου» το gossip-tv διέκρινε και τον φίλο του πλέον, Αντώνη Ρέμο.

Ο Ιταλός τραγουδοποιός έτρεξε να χαιρετήσει από κοντά τον καλό του φίλο με αγκαλιές και φιλιά και εκείνος φυσικά ανταπέδωσε!

Οι δυο τους έχουν γίνει πλέον καλοί φίλοι ιδίως μετά την συνεργασία τους ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχαν κάνει μαζί διακοπές στη Μύκονο.

Έτσι λοιπόν ο Αντώνης Ρέμος δεν θα μπορούσε να λείπει από την συναυλία του, η οποία έγινε στο πλαίσιο των πέντε μαγευτικών και ανεπανάληπτων εμφανίσεων του σε σπουδαίους ιστορικούς χώρους, απαράμιλλης ομορφιάς κι ανυπέρβλητης αισθητικής σε Ευρώπη και Ισραήλ.

Το κοινό απόλαυσε μια σπάνια εμφάνιση του Eros Ramazzotti στη σκιά της Ακρόπολης, προπομπό της παγκόσμιας περιοδείας που θα ακολουθήσει, παίρνοντας και μια γεύση από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο Battito Infinito, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες από τις 16 Σεπτεμβρίου 2022 από την Capitol Records με την υπογραφή της Vertigo/Eventim Live International

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved