Σάννυ Χατζηαργύρη: «Ο σύζυγός μου είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη»
Showbiz

Σάννυ Χατζηαργύρη: «Ο σύζυγός μου είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη»

Μετά από χρόνια απουσίας η Σάννυ Χατζηαργύρη επιστρέφει. Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day η ηθοποιός μίλησε για την απουσία της από το χώρο ενώ αποκάλυψε πως ο σύζυγός της είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη.

«Είχα την επιλογή και την τύχη να αφιερωθώ στα παιδιά μου και στην οικογένεια μου, οπότε αυτό έκανα. Τώρα οι γιοι μου μεγάλωσαν, έγιναν 8 χρονών, οπότε ένιωσα και εγώ ότι μπορώ να βγω προς τα έξω. Έψαξα πράγματα ύψιστης σημασίας, όπως είναι η διατροφή. Ήταν μονόδρομος μετά από όλα αυτά που έμαθα να γίνω vegan. Είναι μια από τις πιο σημαντικές και φανταστικές αλλαγές της ζωής μου. Δεν ήμασταν vegan, όταν μάθαμε κάποια πράγματα ήταν μονόδρομος και για τον άντρα μου και τα παιδιά μου» ανέφερε αρχικά η Σάννυ Χατζηαργύρη.

Η Σάννη Χατζηαραγύρη αποκάλυψε μάλιστα πως ο σύζυγός της Αλέξανδρος Μίντζιας είναι ο δικηγόρος που έχει αναλάβει νομικά τα θύματα της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Ο σύζυγός μου είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη. Είμαι 100% με τα θύματα, τις στηρίζω και τις υποστηρίζω με όλη μου την αγάπη. Χρειάζονται αγάπη και τα κορίτσια και τα αγόρια και θαυμασμό και σεβασμό. Δεν ανακατεύομαι με τις δουλειές του άντρα μου, απαντάω ως Σάννυ Χατζηαργύρη, καλλιτέχνης και άνθρωπος. Δεν έχω καμιά δουλειά να πάω ως μάρτυρας» απάντησε η ηθοποιός

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved