Χειλά-Φαμέλη: Ο Σασμός, η απώλεια της μητέρας της, η δυσλεξία και ο... «μ@@@@@μαγνήτης»!
Showbiz

Χειλά-Φαμέλη: Ο Σασμός, η απώλεια της μητέρας της, η δυσλεξία και ο... «μ@@@@@μαγνήτης»!

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ή η Αργυρώ του Σασμού αν προτιμάτε, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος και μίλησε για όλα! 

Για τον ρόλο της στον Σασμό η ίδια τόνισε: «Θα ήθελα να κάνει πράγματα η ηρωίδα μου που δεν κάνει. Κυρίως μικροαντιδράσεις. Αλλά προσθέτω και αφαιρώ πράγματα και τα φέρνουμε πιο κοντά σε εμάς.

Τα βαρύγδουπα πράγματα τα αφαιρώ, θεωρώ ότι δεν πάνε στον ρόλο της Αργυρώς.

Όταν υποδύεσαι αρκετό έναν ρόλο, φτάνεις σε σημείο να γνωρίζεις καλύτερα τον ήρωά σου.

Φυσικά και έχει πολλά γούρια, τα οποία όμως αρνείται να αποκαλύψει: «Είμαι προληπτική οπότε έχω γούρια και θα κάνω πράγματα πριν ανέβω στην σκηνή. Κάνω κάτι συγκεκριμένο από πολύ μικρή και το ξέρουν πολύ κοντινά μου άτομα» είπε η ίδια. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Σε ό,τι αφορά την αναγνωρισιμότητα και την επιτυχία που έχει μετά τον ρόλο της στον Σασμό, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη παραδέχτηκε: «Στην Κρήτη αισθάνθηκα “Σάκης Ρουβάς” γιατί δεν περίμενα αυτή την επιτυχία».

Έχοντας αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι τα γυρίσματα για τον ρόλο της στον «Σασμό» έχουν γυριστεί στο παιδικό της δωμάτιο η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πρόσθεσε για το συγκεκριμένο θέμα: «Περνούσα πολλές ώρες στο παιδικό δωμάτιο να κάνω γυρίσματα αλλά μου ήταν πολύ οικείο. Δεν έβρισκαν σπίτι για την “Αργυρώ” οπότε το πρότεινα εγώ.

Ήταν καρμικό γιατί βρέθηκα στο Μεταξουργείο με μια συνάδελφο και της είπα να κοιτάξουν το σπίτι μου και πήγαν στον πατέρα μου και το έκλεισαν. Είχαν δει τόσα σπίτια και δεν τους άρεσε κανένα».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και σε ένα μεγάλο αγκάθι της ζωής της, την απώλεια της μητέρας της όταν η ίδια ήταν στην εφηβεία.

«Έχασα σε πολύ τρυφερή ηλικία την μητέρα μου. Θυμάμαι πολύ τις κουβέντες που κάναμε. Εγώ δεν έκρυψα ποτέ πράγματα από τους γονείς μου, ειδικά από τη μαμά μου που ήμουν πιο κοντά.

Υπήρχε μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσά μας» παραδέχτηκε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη επίσης αναφέρθηκε και στη δυσλεξία που έχει από παιδική ηλικία ενώ σε ό,τι αφορά τους άνδρες παραδέχτηκε: «Δεν μπορώ να εντοπίσω εύκολα τον “λάθος άντρα”. Έχω το αντίθετο, τον μ@@@κομαγνήτη»...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved