Αντελίνα Βαρθακούρη: Η νέα της ανάρτηση μας εξέπληξε! Η δημιουργία δια χειρός της θα σε εντυπωσιάσει
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η νέα της ανάρτηση μας εξέπληξε! Η δημιουργία δια χειρός της θα σε εντυπωσιάσει

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μας εκπλήσσει ευχάριστα για μια ακόμη φορά!

Μπορεί να επέλεξε να μείνει εκτός τηλεόρασης, όμως μέσα από τα νέα της stories μας αποκάλυψε το κρυφό της ταλέντο. Είναι εξαιρετική μαγείρισσα, υπέροχη μαμά και σύζυγός, ταλαντούχα με ό, τι καταπιάνεται αλλά τώρα μας δείχνει την αγάπη της για της κατασκευές.

Τι έκανε λοιπόν;

«Ζωντάνεψε» έναν παλιό καναπέ του μπαμπά της. Από ταλαιπωρημένο και φθαρμένο, τον έκανε πάλι ολοκαίνουργιο και πολύ ζηλευτό και η δημιουργία της είναι υπέροχη.

Η ίδια μάλιστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε βήμα βήμα πώς τον έφτιαξε και πάλι από την αρχή. Στην τελευταία φωτογραφία που πλέον ο καναπές είναι καινούργιος έγραψε όλο το story πίσω από το έπιπλο.

«Τα πάντα… αυτά που έχουν ψυχή και αυτά που δεν έχουν… όλα χρειάζονται αγάπη, υπομονή και φροντίδα. Όταν τα προσφέρεις όλα αυτά τότε αποκτούν ανεκτίμητη αξία. Αυτός λοιπόν ο καναπές ήταν ο πρώτος του πατέρα μου που πριν πολλά χρόνια είχε φέρει με μεγάλη ταλαιπωρία από το Μπαλί. Ο πατέρας μου μπορεί να πήρε καινούργιο καναπέ αλλά εγώ κρατώ τον παλιό, τον αγαπημένο του, του δίνω ζωή και μέσα από αυτόν τον άψυχο καναπέ θα έχω να θυμάμαι πάντα με πόση αγάπη και προσπάθεια έφτιαξε ο πατέρας μου το πρώτο του σπίτι», έγραψε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved