H αποκάλυψη της Γερμανού για τον Κόκοτα – Τα δάκρυα για το τραγούδι του και η μάχη με τον καρκίνο
Showbiz

H αποκάλυψη της Γερμανού για τον Κόκοτα – Τα δάκρυα για το τραγούδι του και η μάχη με τον καρκίνο

Το δικό της «αντίο» στον Σταμάτη Κόκοτα, είπε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της το πρωί του Σαββάτου (1-10).

Η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη αποκάλυψε με ποιο τραγούδι του Σταμάτη Κόκοτα κλαίει ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα της υγείας του.

«Μας έχει αφήσει κι αυτός την κληρονομιά του, έχει συνεργαστεί με τεράστιους συνθέτες. Το τραγούδι αυτό, εγώ επειδή το έχω συνδέσει και με το soundtrack της ταινίας «Ευτυχία» κλαίω κάθε φορά και σε αυτό βοηθάει και το τραγούδι», είπε.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τον Γιώργο Λιάνη, η Ναταλία αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή λέγοντας πως: «Πάλευε αρκετά χρόνια με τον καρκίνο. Είχε ζήσει μια γεμάτη ζωή, ένας χορτασμένος άνθρωπος που γνώρισε και την επαγγελματική επιτυχία και την προσωπική ευτυχία. Ήταν ευλογημένος» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Δες το απόσπασμα

Όπως είχε γίνει γνωστό στις 21 Σεπτεμβρίου, ο μεγάλος ερμηνευτής, ο οποίος άφησε το στίγμα του στο ελληνικό πεντάγραμμο, είχε μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας νιώθοντας έντονη αδιαθεσία.

Εκεί, οι γιατροί που τον ανέλαβαν τον υπέβαλαν άμεσα σε εξετάσεις. Αρχικά το περιβάλλον του ήταν καθησυχαστικό μιλώντας μόνο για μία απλή αδιαθεσία.

Μετά τις πρώτες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, διαπιστώθηκε ότι αρχικά δεν βρισκόταν σε κίνδυνο. Όμως, οι γιατροί συνέστησαν στους οικείους του να παραμείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Όλες αυτές τις μέρες που μεσολάβησαν, δεν υπήρξε καμία πληροφορία για την υγεία του που όμως προφανώς ήταν πλέον εύθραυστη.

Σήμερα το πρωί, άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και όλους όσοι τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια και τις ερμηνείες του, στο απόλυτο πένθος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved