Σταμάτης Κόκοτας: Με δημοτική δαπάνη η κηδεία του – Πότε και πού θα γίνει
Showbiz

Σταμάτης Κόκοτας: Με δημοτική δαπάνη η κηδεία του – Πότε και πού θα γίνει

Σε ηλικία 85 ετών και νικημένος από τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου (1-10) ο Σταμάτης Κόκοτας.

Η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα θα γίνει με δημοτική δαπάνη στο Κοιμητήριο Ζωγράφου την ερχόμενη Τρίτη (4-10).

«O Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη για την απώλεια του κορυφαίου Ελληνα τραγουδιστή Σταμάτη Κόκκοτα. Ο εκλιπών είναι παλιός Ζωγραφιώτης αλλά και παλιός Δημοτικός Σύμβουλος και η προσφορά του στον πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή της Ελλάδας είναι ανεκτίμητη. Με την ξεχωριστή φωνή και τα υπέροχα τραγούδια του έκανε τη ζωή όλων ομορφότερη και μας συντρόφευε μουσικά για πάρα πολλά χρόνια.

Η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα μετά από πρόταση του Δημάρχου Βασίλη Θώδα και έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου , θα γίνει με δημοτική δαπάνη, την Τρίτη στο Κοιμητήριο Ζωγράφου», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

Η φωνή του και η ερμηνεία του αποτελούν κομμάτι της μουσικής μας ιστορίας, ενώ έχει ερμηνεύσει τραγούδια-επιτυχίες όλων των κορυφαίων Ελλήνων συνθετών και στιχουργών, όπως του Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρο Ξαρχάκο, Βασίλη Τσιτσάνη, Δήμο Μούτση, Απόστολο Καλδάρα, Γιάννη Σπανό, Γιώργο Ζαμπέτα, Γιώργο Χατζηνάσιο, Νίκο Γκάτσο, Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, Λευτέρη Παπαδόπουλο και άλλους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved