Showbiz

Χρηστίδου: Ενοχλημένη με τη δήλωση της Χρονοπούλου: «Θα ήμουν πολύ άσχημη και δεν με παρενόχλησαν»

Gossip-tv Team

Η Μαίρη Χρονοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία όμως έδειξε με τα σχόλιά της μετά την προβολή του βίντεο να ενοχλείται από όσα είπε η κορυφαία ηθοποιός. 

«Στο χρηματιστήριο της ζωής ποντάρισα στην καλύτερη μετοχή, στη φιλία. Έβαλα όλη μου τη ζωή εκεί και είμαι τυχερή που είμαι κουκουλωμένη από φίλους» παραδέχτηκε η Μαίρη Χρονοπούλου η οποία τόνισε ότι ενώ βαριόταν το θέατρο, ο κινηματογράφος τής λείπει πολύ.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Μία – δύο φορές μου πρότειναν για δύο σαχλές μυθοπλασίες στην τηλεόραση, ήταν άνοστα πράγματα. Είπα 14 εμβληματικές φράσεις στον Τσαφούλια, στο “Έτερος εγώ” και αισθάνθηκα ευτυχισμένη»...

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το κίνημα #MeToo η Μαίρη Χρονοπούλου σχολίασε: «Φαίνεται θα ήμουν πάρα πολύ άσχημη δεν με ενόχλησε ποτέ κανείς εμένα. Είχα μόνο μία εμπειρία παρενόχλησης κι αυτή εκτός θεάτρου».

Όσο για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της μετά από τροχαίο που είχε και που την κράτησε σχεδόν είκοσι χρόνια σε αναπηρικό καροτσάκι, η Μαίρη Χρονοπούλου παραδέχτηκε: «Έζησα τραγικές ιστορίες με την υγεία μου. 20 χρόνια παράλυτη, παχύσαρκη. Ένα τέρας με τον φυσικοθεραπευτή μου κατόρθωσα και περπάτησα. Απίστευτο! Γιατί ήταν σπασμένη η σπονδυλική μου στήλη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved