Kόνι Μεταξά: Το νέο ξέσπασμά της στα social media μετά τις φήμες για την εγκυμοσύνη της!
Showbiz

Kόνι Μεταξά: Το νέο ξέσπασμά της στα social media μετά τις φήμες για την εγκυμοσύνη της!

Η Κόνι Μεταξά, μέσα από μια σειρά από stories που δημοσίευσε στο Instagram, ξέσπασε για όλα αυτά που ακούγονται για το ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης της. 

Η ίδια, μαζί με τον Μάριο Καπότση, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το περασμένο καλοκαίρι στα Φαλάσσαρνα και από εκείνη την στιγμή ζουν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους.

Η Κόνι Μεταξά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και η αλήθεια είναι ότι σχεδόν καθημερινά ανεβάζει στιγμιότυπα τόσο από την καθημερινότητά της όσο και από τα επαγγελματικά της σχέδια. Τον τελευταίο καιρό, η ίδια έχει δεχτεί ερωτήσεις για το αν είναι έγκυος ή το πότε σκέφτεται να κάνει το πρώτο της παιδάκι. Μάλιστα σε πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις της σχετικά με το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης και το πόσο πολύ την ενοχλούν αυτά τα σχόλια:

«Με ενοχλεί αυτή ερώτηση. Πιστεύω ότι μια γυναίκα αυτό το σημείο είναι πολύ ευαίσθητο. Μπορεί να έχει ονειρευτεί μια ζωή τα παιδιά, να είναι μεγάλη και να μην έχει σύντροφο ή να έχει βρει τον άνθρωπό της και να μην μπορεί να κάνει ή να μη θέλει να κάνει καθόλου»

Το απόγευμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου, η Κόνι Μεταξά ξέσπασε εκ νέου μέσω των social media της, μετά από μια σειρά μηνυμάτων που δέχτηκε για το αν είναι έγκυος. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε: «Πώς πιστεύετε νιώθει μια γυναίκα όταν τη ρωτάνε αν είναι έγκυος ή απλά χοντρή;... Εσύ θα ήθελες να σε ρωτούν αυτό το πράγμα συνέχεια;»

Δείτε στην παρακάτω gallery όλα όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved