Μαγκλάρας-Αθερίδου: O γάμος, η βάφτιση του γιου τους σε πισίνα και η σούπερ γιαγιά ετών... 90!
Showbiz

Μαγκλάρας-Αθερίδου: O γάμος, η βάφτιση του γιου τους σε πισίνα και η σούπερ γιαγιά ετών... 90!

Ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας και η Φωτεινή Αθερίδου ήταν καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και μίλησαν για τον πρόσφατο γάμο και τη βάφτιση του γιου τους ενώ δεν δίστασαν να ανακαλύψουν και τηλεοπτικά πόσο πολύυ ταιριάζουν!

Οι δύο φρεσκοπαντρεμένοι ηθοποιοί, μίλησαν για τον γάμο τους αλλά και για την ιδιαίτερη βάπτιση του μονάκριβου γιου τους που έγινε σε πισίνα.

Με χιουμοριστικό τρόπο, περιέγραψαν πόσο επηρεάζει την καθημερινότητά τους το πρόβλημα ακοής της Φωτεινής, αλλά και πώς ο Κωνσταντίνος από γυμναστής βρέθηκε να παίζει σε θεατρικές παραστάσεις.

«Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός στα 23 μου, μέχρι τότε δεν είχα δει ποτέ θέατρο στη ζωή μου, δεν μου άρεσε. Πέρασα ΤΕΦΑΑ και δεν το είχα σκεφτεί» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος ενώ πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το ταλέντο όσο η προσωπικότητα και οι επιλογές που θα κάνεις την εκάστοτε στιγμή».

Όλα τα παραπάνω βρήκαν σύμφωνη και τη Φωτεινή Αθερίδου η οποία παραδέχτηκε ότι με τον ερχομό του μωρού τους, άλλαξαν τα πάντα στις ζωές τους.

Η ηθοποιός είπε πως έχει την απόλυτη βοήθεια της μητέρας της για την ανατροφή του μικρού της ενώ ο Κωνσταντίνος δήλωσε ότι είναι πολύ αφοσιωμένος πατέρας σε σημείο εκνευριστικό.

Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε επίσης για τη νέα σειρά «The friend», που πρωταγωνιστούν, σε σενάριο της Φωτεινής Αθερίδου και η οποία προβάλλεται στο ΑΝΤ1+. Τέλος, με παιχνιδιάρικη διάθεση και… τα μάτια κλειστά, διαπίστωσαν πόσο καλά γνωρίζει ο ένας τον άλλον.

Επίσης, η Φωτεινή Αθερίδου μίλησε για τη σούπερ γιαγιά της, μητέρα του πατέρα της Θοδωρή Αθερίδη η οποία είναι η μεγάλη αδυναμία της ηθοποιού.

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από τη συνέντευξη του ερωτευμένου ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved