Κηδεία Κόκοτα: Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο τραγουδιστή
Showbiz

Κηδεία Κόκοτα: Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο τραγουδιστή

Κηδεία Κόκοτα: Σε βαρύ κλίμα είπαν σήμερα το τελευταίο «αντίο» συγγενείς και φίλοι στον Σταμάτη Κόκοτα ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο. 

Από: Διονυσία Ζαπατίνα, Ράνια Θεοδωρακοπούλου

O κορυφαίος ερμηνευτής έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε ηλικία 85 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Τις τελευταίες δέκα μέρες της ζωής του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ασκληπιείο στη Βούλα όπου οι οικείοι του ήταν συνεχώς κοντά του.

Η είδηση του θανάτου βύθισε σε βαρύ πένθος την οικογένειά του, τους θαυμαστές του αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο μιας και είχε συνεργαστεί με πάρα πολλά μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Την ημέρα του θανάτου του, τα social media πλημμύρισαν από μηνύματα αγάπης για τον Σταμάτη Κόκοτα καθώς εκτός από την τεράστια καλλιτεχνική του βαρύτητα ήταν και πολύ καλός άνθρωπος και αγαπημένος συνάδελφος.

Φίλοι, συγγενείς και απλός κόσμος συγκεντρώθηκε σήμερα (5/10) στο κοιμητήριο Ζωγράφου για να αποχαιρετήσει τον κορυφαίο ερμηνευτή ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας.

Από νωρίς άρχισαν να πλημμυρίζουν το κοιμητήριο Ζωγράφου στεφάνια καλών φίλων και συναδέλφων του Κόκοτα με τρυφερά μηνύματα αποχαιρετισμού στον αγαπημένο ερμηνευτή. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Δημήτρης Παπάζογλου: «Ο Σταμάτης με βοήθησε στα πρώτα βήματά μου - Θα μείνει στην ιστορία»

Τη βαθιά του ευγνωμοσύνη εξέφρασε στο τελευταίο «αντίο» στον Σταμάτη Κόκοτα ο καλός του φίλος Δημήτρης Παπάζογλου ο οποίος είχε μόνο καλά λόγια να πει για εκείνον.

«Ο Σταμάτης Κόκοτας με βοήθησε στα πρώτα βήματα της καριέρας μου να γίνω χορογράφος χάρη σε αυτή τη δεσποινίδα που χόρευε ζεϊμπέκικο στο πρόγραμμα του Σταμάτη Κόκοτα σε μία εποχή που δεν χόρευαν γυναίκες. Ήταν ένας άνθρωπος εξαιρετικά ανοιχτός. Δεν θα ξεχάσω μία κουβέντα που μου είχε πει γιατί στην αρχή της πορείας μου είχα τα άγχη μου, την αβεβαιότητά μου και την ανασφάλειά μου. Μου είχε πει: ''Η καλλιτεχνία είναι ένα μεγάλο πιάτο που μπορούν να φάνε και οι καλοί και οι κακοί και οι μέτριοι''. Επίσης με στήριξε και στη δεύτερη δουλειά που έκανα, στα νυχτερινά κέντρα, στη Φαντασία, επίσης και στο Στορκ που έχω μία ανάμνηση Πρωτοχρονιάς. Υπήρξε ένας πολύ μεγάλος ερμηνευτής, ήταν ο πρώτος σταρ της Ελλάδας και ήταν ο πρώτος που ανέβασε τα κασέ των τραγουδιστών. Ήταν σταρούμπα με όλη τη σημασία της λέξης αλλά παράλληλα πολύ ταπεινός και γήινος. Ο Θεός να τον αναπαύσει και θα μείνει για πάντα στην ιστορία» είπε ο γνωστός χορογράφος. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Στην κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα παρευρέθηκε και ο Γιώργος Λεμπέσης ο οποίος δήλωσε για εκείνον:

«Λέμε το τελευταίο αντίο σε έναν τεράστιο καλλιτέχνη, σε έναν σούπερ σταρ, μια άλλη Ελλάδα που φεύγει, δυστυχώς. Τα τραγούδια του ‘’μύριζαν’’ Ελλάδα… Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που άφησε πίσω του εξαιρετικούς απογόνους». Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Εκπρόσωπος της Ένωσης Τραγουδιστών στον επικήδειό του μίλησε για τον καλλιτέχνη αλλά και άνθρωπο Σταμάτη Κόκοτα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Επικήδειο για τον Σταμάτη Κόκοτα εκφώνησε και ο γιος του Δημήτρης. Ακούστε τον σταο παρακάτω βίντεο:

Δείτε τη σορό του να μεταφέρεται στην τελευταία κατοικία:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved