Kωσταντίνα Σπυροπούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο της με τον Σταθοκωστόπουλο!
Showbiz

Kωσταντίνα Σπυροπούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο της με τον Σταθοκωστόπουλο!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν μυστικά το απόγευμα της Κυριακής (02/10) με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης και οι φωτογραφίες από τον γάμο τους είναι το κάτι άλλο. 

Η ίδια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ήταν πραγματικά μια κούκλα, με ένα λευκό φόρεμα με έξω τους ώμους και με διάφορα κρύσταλλα, δια χειρός της Σήλιας Κρηθαριώτη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος διανύουν μια από τις πιο υπέροχες περιόδους της ζωής τους, μιας και σε λίγους μόνο μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι, καρπό του έρωτά τους. Το απόγευμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά στο δημαρχείο Βούλας- Βουλιαγμένης, με τον πατέρα του γαμπρού και μια κοινή τους φίλη να γίνονται μάρτυρες. Οι δυο τους απόλαυσαν αυτή τη μοναδική στιγμή τους και έδειχναν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και έτοιμοι να γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Το απόγευμα της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από τον μυστικό τους γάμο, με την ίδια να ποζάρει και να δείχνει πραγματικά πανέμορφη. Η νύφη επέλεξε ένα λευκό φόρεμα κοντό με διάφορα κρύσταλλα, δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ ο γαμπρός ένα μαύρο κοστούμι, που του πήγαινε πάρα πολύ.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η παρουσιάστρια:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved