Showbiz

Κυριακίδης: Τα 34 χρόνια γάμου, το παιδί που δεν ήρθε, η συγχώρεση στον πατέρα του και το #metoo

Gossip-tv Team

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης άνοιξε την καρδιά του στον Νίκο Συρίγο και την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για όλα. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή και τον γάμο του με την Έφη Μουρίκη που κρατάει πάνω από 3 δεκαετίες όσο και για το κίνημα #metoo που έκανε focus στον καλλιτεχνικό κόσμο.

«Θα μπορούσα να πω ότι είναι ο σεβασμός και ο κόπος που καταβάλλει ένας άνθρωπος στη σχέση. Ο έρωτας στα 34 χρόνια με την Έφη, υπήρχε, έφυγε και έγινε αγάπη» είπε για τον γάμο του με την επίσης ηθοποιό Έφη Μουρίκη και συνέχισε: «Τα τελευταία χρόνια που έχω γίνει οπαδός του έρωτα, συμβουλεύω τους πάντες να μείνουν ερωτευμένοι. Δεν θα άλλαζε κάτι στη σχέση μας ο ερχομός ενός παιδιού, έγιναν όλα ομαλά, δεν καρποφόρησε, τέλειωσε, έφυγε και δεν μας απασχολεί πια».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης συνέχισε λέγοντας: «Ένα αγόρι όταν μεγαλώνει, το μόνο που δεν θέλει είναι να καταλήξει σαν τον πατέρα του, συνήθως γινόμαστε όμως. Αν συνεχίσω να κουβαλώ αυτό το φορτίο μέσα μου κάτι δεν πάει καλά με εμένα. Τότε με ενόχλησε, τώρα δεν με ενοχλεί, έχω απεμπλακεί από όλο αυτό. Νομίζω τον έχω συγχωρήσει».

Όσο για το κίνημα Metoo, ο ηθοποιός σχολίασε: «Το Metoo τελείωσε μόνο με το θέατρο και τους καλλιτέχνες. Σχολιάζουμε συνεχώς τα κακώς τεκταινόμενα στη δουλειά μας, και δεν μιλάμε για τα θετικά του. Ο χώρος του θεάτρου ήταν καλός, αυτά που έχουμε δει είναι μεμονωμένα περιστατικά. Δεν νιώθω ότι αδικούμαι από τις αποκαλύψεις του metoo, τις βλέπω σαν πολίτης και τις κατακρίνω».

Ο ίδιος κατέληξε για τους ηθοποιούς που κατηγορούνται: «δεν έχει περάσει η εποχή της αθωότητας στο θέατρο, αυτό που συμβαίνει είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved