Showbiz

Ελένη Ράντου: Η εξομολόγηση για την κόρη της - «Φαίνεται πολύ πιο μοναχική»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Ράντου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Σκαι, Καλό μεσημεράκι και «άνοιξε» την καρδιά της στους τηλεθεατές.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε μια σπάνια συνέντευξη, αναφέρθηκε στην απόφασή της να μην συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική σειρά, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για την κόρη της, Νικολέτα Παπακωνσταντίνου και την επιλογή της να ασχοληθεί και εκείνη με την τέχνη και συγκεκριμένα τη ζωγραφική.

«Έπεσε μια σκέψη για κάποια σειρά, αλλά όταν είδα ότι η σειρά όλο μετατοπιζόταν και ερχόταν κοντά στις πρόβες, έκανα πίσω. Μετά από δύο χρόνια κλεισούρας, ήθελα πολύ τη ζωντανή επαφή, ήταν μεγάλη η ανάγκη μου να κάνω κάτι που θα είχε ζωντανή επαφή με τον κόσμο και όχι μέσα από ένα γυαλί», δήλωσε αρχικά η Ελένη Ράντου.

Μιλώντας για την κόρη της, Νικολέτα είπε:«Η ζωγραφική που ασχολείται η κόρη μου μου φαίνεται πολύ πιο δύσκολη, πολύ πιο μοναχική. Μου φαίνεται παιχνίδι αυτό που κάνουμε εμείς μπροστά σε αυτό που κάνει εκείνη. Η κόρη μου μου είχε πει από 5 ετών ότι θέλει να ασχοληθεί με την ζωγραφική, αλλά εγώ θεώρησα πως θα ήταν μια σκέψη της ηλικίας. Ήταν τόσο καταλυτικό και ολοκληρωτικό που εγώ δεν ανησύχησα πότε πραγματικά για το τι θα κάνει αυτό το παιδί».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:«Πιστεύω πως ο λόγος που στη σημερινή γενιά υπάρχει έντονη ψυχοπαρακολούθηση, είναι γιατί τα στραγγαλίσαμε τα παιδιά από την μεγάλη αγωνία μη τυχόν και δεν είμαστε προστατευτική γονείς».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved