Showbiz

Σαμπάνης: Η σχέση με την Ιωάννα Σαρρή, η συνεργασία με τον SNIK και η άποψη για την trap μουσική!

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό μεσημεράκι βρέθηκε ο Γιώργος Σαμπάνης ο οποίος μίλησε για πολλά αλλά κυρίως για τα προσωπικά του που δείχνουν να πηγαίνουν... χάρμα! 

«Στα προσωπικά μου είμαι σε πολύ καλή φάση. Δε χρειάζεται να ξέρετε περισσότερα. Πολλά είναι αυτά που ξέρετε» παραδέχτηκε ο Γιώργος Σαμπάνης αναφερόμενος βέβαια στη σχέση που διατηρεί αυτό το διάστημα με το μοντέλο Ιωάννα Σαρρή.

Ο γνωστός τραγουδοποιός δεν έκρυψε ότι διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο ενώ όταν ρωτήθηκε για τα διάφορα είδη μουσικής και ειδικά την τραπ, σχολίασε μεταξύ άλλων: «Στην τραπ μουσική κάποια πράγματα έχουν απλά ενδιαφέρον και κάποια άλλα απλά δε με αφορούν καθόλου… Κάθε γενιά ψάχνει να βρει δικούς της ήρωες…

Κάθε εποχή αποκτά και τα δικά της πρότυπα… Πέρυσι συνεργάστηκα με τον Snik και το έκανα για έναν πολύ απλό λόγο, γιατί πρέπει να ενώνουμε τις τάσεις και τις μουσικές και όχι να κλωτσάμε ο ένας τον άλλο.

Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν εγώ εγκρίνω τη δική του δουλειά και αυτός τη δική μου…. Δε μπορώ να είμαι εχθρός με κανένα είδος μουσικής. Δε μου αρέσει η θεματολογία τους… Για να είμαι ειλικρινής δεν την εγκρίνω αυτή τη θεματολογία. Μέσα από το κίνημα αυτό όπως βγήκαν και εξαιρετικοί καλλιτέχνες. Υπάρχει ένα παιδί από την Ξάνθη, o Bloody Hawk που εγώ έχω γίνει fan του».

Επίσης, όταν ρωτήθηκε για τη θέση που θα μπορούσε να έχει ως κριτής σε σόου, εκείνος απάντησε με ειλικρίνεια: «Δεν με αφορά το να γίνω κριτής σε show».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Γιώργος Σαμπάνης στον Νίκο Μουτσινά:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved