Showbiz

«Γονάτισε» η Ελένη από τα γέλια με την αντίδραση του Μουρατίδη βλέποντας πώς ήταν μερικά χρόνια πριν

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Ελένη φιλοξενήθηκε ο Φάνης Μουρατίδης το μεσημέρι της Πέμπτης (20-10) σε μια συνάντησε με πολύ γέλιο αλλά και εξομολογήσεις.

Η παρουσιάστρια θέλησε να δείξει στον ηθοποιό μερικά πλάνα από την πρώτη του σειρά στο Mega και τον ρώτησε ευθέως αν αναγνωρίζει τον εαυτό του.

Η αντίδραση του Φάνη Μουρατίδη βλέποντας πώς ήταν στο «Μπαμπά μη τρέχεις» μερικά χρόνια πριν, έκανε την Ελένη να «γονατίσει» από τα γέλια.

Οι δυο τους βεβαίως μετά από αυτό μπήκαν σε μια πιο «φιλοσοφική» συζήτηση περί ηλικίας και η κουβέντα τους ήταν απολαυστικά.

Σχετικά με τον ρόλο του στη σειρά Maestro και τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο ηθοποιός, είπε μεταξύ άλλων:

«Με πήρε ο Χριστόφορος, μου πρότεινε τον ρόλο και είπε κατευθείαν ναι. Μου λέει ‘δε θες να διαβάσεις πρώτα το κείμενο’ και είπα όχι. Στον Χριστόφορο δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη, λες ακαριαία ναι. Είναι χαρά να δουλεύεις μαζί του, είναι σπουδαίας συνεργάτης, είναι ‘μαέστρος’ σε όλα από την παραγωγή μέχρι την επικοινωνία. Είναι παντού, δε μεταφέρει το άγχος του σε κανέναν, ακούει τους πάντες, είναι αφοσιωμένος 100% εκεί.

Ο Χριστόφορος είναι ένας δημιουργός που ξέρει ότι ο κόσμος έχει μεγάλες προσδοκίες από αυτόν. Όταν κάνεις ένα τέτοιο προϊόν σε ένα τέτοιο επίπεδο, θέλει γενναιότητα και ωριμότητα. Ο Χριστόφορος είναι στην πιο ώριμη φάση του. Ξέρει πολύ καλά τι θέλει, νοιάζεται και φροντίζει τους ηθοποιούς και το συνεργοί του. Είναι πολυεργαλείο. Τα κάνει όλα αγόγγυστα, χωρίς παράπονο», ανέφερε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved