Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ήθελα να γίνω γνωστός. Νιώθω ζωντανός όταν με χαιρετάνε στο δρόμο»

Gossip-tv Team

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την σύζυγό του, με την οποία είναι πολύ ερωτευμένος μετά από 34 χρόνια, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για την αναγνωρισιμότητα και το πόσο πολύ του αρέσει!

Ο ηθοποιός έχει κάνει πολλές μεγάλες επιτυχίες τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινημοτογράφο και τηλεόραση και οι τηλεθεατές τον λατρεύουν.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ "Δυο στη 1" και μίλησε για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπήρξε και παραγωγός του εαυτού του και μάλιστα είχε περάσει και εμπορικές αποτυχίες. Επίσης, ο ίδιος λάτρευε την αναγνωρισιμότητα και ότι πάντα ήθελε να γίνει διάσημος.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε χαρακτηριστικά: «Είχα εμπορικές αποτυχίες, ποτέ καλλιτεχνικές. Δανείστηκα από τις τράπεζες και ακόμα χρωστάω. Ήθελα να γίνω γνωστός. Με κάνει να νιώθω ζωντανός όταν με χαιρετάνε στο δρόμο. Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που με αναγνώρισαν στο δρόμο, ήταν πολύ αστείο, ήταν μόλις είχε παιχτεί το πρώτο επεισόδιο από τις Βαρβαρότητες.

Το καλύτερο κομπλιμέντο που μου έχουν κάνει είναι ότι η γυναίκα μου είναι καλύτερη ηθοποιός από μένα. Είμαι ακόμη ερωτευμένος με τη γυναίκα μου, είμαστε μαζί 34 χρόνια. Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία»

«Κάθε βράδυ που κάνω τον απολογισμό μου λέω στον εαυτό μου ότι είμαι ένα τίποτα για να μπορώ να ξεκινάω από το μηδέν την επόμενη μέρα. Όταν φύγω από αυτή τη ζωή δεν θέλω να με θυμάται κανείς».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved