Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Μπαίνω στη θάλασσα και βγάζω κραυγές για να ηρεμώ»

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για όλους και για όλα, την καθημερινότητα και την οικογένειά της, αλλά και για το νέο της ξεκίνημα ως τραγουδίστρια πλέον.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και πλέον ασχολείται πολύ ενεργά με το τραγούδι!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Γειά σου" και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για το πρώτο της live στον Σταυρό του Νότου, που έρχεται σε λίγες μόνο μέρες. Η ηθοποιός και πλέον τραγουδίστρια έκανε λόγο για όλους και για όλα, ενώ μίλησε και για την καθημερινότητά της και την οικογένεια.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι ευθυνόφοβη, μου είναι πιο εύκολο να είμαι κρυμμένη πίσω από ένα ρόλο. Κάνω μαθήματα φωνητικής 23 χρόνια. Είμαι φοβιτσιάρα, από τη μία είμαι τολμηρή και από την άλλη μαζεύομαι. Η μητρότητα είναι δύσκολη για την προσωπικότητά μου. Το χαοτικό μυαλό μου είναι δύσκολο να βάλει σε τάξη δύο παιδιά.

Μπαίνω στη θάλασσα και βγάζω κραυγές για να ηρεμώ. Έλεγα όχι στο τραγούδι γιατί φοβόμουν τι θα ακούσω. Όταν τραγούδησα με την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη έλεγαν “η τηλεοπτική που τραγουδάει”»

«Με το σίριαλ της Αλίκης τους είχε ενοχλήσει πολύ. Βαρέθηκα, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, πάμε παρακάτω. Με κυνηγούσαν οι παπαράτσι, αλλά όταν κάνεις παιδιά σε αφήνουν ήσυχο. Μου έχουν προτείνει να τραγουδήσω στα μπουζούκια, αλλά θα ένιωσα αμήχανα».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved