Showbiz

Αγγελική Ηλιάδη: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της και για το βιβλίο που γράφει για τη ζωή της

Gossip-tv Team

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι για τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη αλλά και για την αυτοβιογραφία που γράφει για τη ζωή της. 

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου εάν θα συμμετείχε ξανά σε αντίστοιχο παιχνίδι μετά τη Φάρμα, η Αγγελική Ηλιάδη είπε:

«Μου αρέσουν τα παιχνίδια επιβίωσης και οι δοκιμασίες… θα το σκεφτόμουν να πάω στο Survivor». Όπως τόνισε, η εμπειρία της στη «Φάρμα» ήταν υπέροχη και αποτέλεσε για εκείνη μία «διέξοδος σε όλα όσα ζούμε καθημερινά».

Όσο για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και τη σχέση τους που έληξε άδοξα, η Αγγελική Ηλιάδη σχολίασε σχετικά: «Με τον Γρηγόρη δημιουργήθηκε μια όμορφη σχέση, όμως βγαίνοντας από το παιχνίδι είδαμε ότι δεν συμβαδίζουμε».

Όσο για το πώς είναι στα προσωπικά της, η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε μόνη, τονίζοντας πως της αρέσει πολύ η μοναχικότητά της καθώς έχει το δικό της πρόγραμμα από το οποίο δεν θέλει να την αποσυντονίσει κανείς.

Στην ερώτηση εάν έχει βιώσει άσχημες συμπεριφορές στο επάγγελμά της η τραγουδίστρια παραδέχτηκε: «Δεν θα καταδικάσω το επάγγελμά μου επειδή ελάχιστοι είχαν κόμπλεξ και ήθελαν να φαίνονται περισσότερο αυτοί».

Η Αγγελική Ηλιάδη επίσης αποκάλυψε ότι θα γράψει το βιβλίο της ζωής της το οποίο μάλιστα θα το συγγράψει εκείνη: «Θέλω να παρουσιάσω την αλήθεια μου μέσα από τα δικά μου μάτια» είπε.

Τέλος, η τραγουδίστρια είπε ότι έχει γράψει για πρώτη φορά τους στίχους στο νέο της κομμάτι «Με τα μάτια σου το λέω» σε συνεργασία με τον Μάριο Ψιμόπουλο.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved