Ηλιάκη - Μανουσάκης: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι - Η ανακοίνωση
Showbiz

Ηλιάκη - Μανουσάκης: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι - Η ανακοίνωση

Ευχάριστα νέα για τη Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη!

Ο αγαπημένος της παρουσιάστριας ανακοίνωσε σήμερα, 11 Νοεμβρίου ότι: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα!»! και έτσι τέλος τα ξένα για το ζευγάρι…

Ο σύζυγός της επέστρεψε και επομένως δεν θα χρειάζεται να ταξιδεύει με την κόρη τους στην Ελβετία.

Ο Στέλιος Μανουσάκης έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Μετά από 18 χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Γερμανία, Σλοβακία και την Ελβετία, αυτός ο κύκλος μιας προσπάθειας γεμάτη από δυσκολίες αλλά και αξέχαστες στιγμές, έφτασε στο τέλος του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαίρετο άνθρωπο και συνάδελφο, Dr. Ιωάννη Βασιλόπουλο που με υποδέχτηκε σαν συνεργάτη στον χώρο του ιατρείου του, στην Λεωφόρο Κηφισίας 22 στο Μαρούσι, όπου πλέον συστεγαζόμαστε!

ΥΓ: Στο προφίλ μου δεν θα βλέπετε συχνά ιατρικές αναρτήσεις ή συμβουλές. Την ιατρική την εξασκώ πάντα κοιτώντας την ασθενή μου στα μάτια με σεβασμό και ειλικρίνεια.»!

Δείτε την παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ηλιάκη: Η αταξία της μικρής Κατερίνας και συμβουλή σε όλες τις μαμάδες

Ηλιάκη-Μανουσάκης: Φιλιούνται... αγκαλιάζονται στη μέση του δρόμου!

Mαρία Ηλιάκη: Επιστρέφει στην τηλεόραση με το πιο απρόσμενο project

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved