Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης: Έδωσε τέλος στις φήμες που θέλουν έγκυο την σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή!

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Σαμπάνης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και αποκάλυψε ότι με την Ιωάννα Σαρρή δεν περιμένουν παιδάκι, μιας και ρωτήθηκε για τα δημοσιέυματα που θέλουν την σύντροφό του να είναι έγκυος. 

Το βράδυ της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου 2022, ο Γιώργος Σαμπάνης μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και την Αναστασία έκαναν πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, σε ένα σχήμα που πρόκειται να ξεσηκώσει το κοινό.

Λίγο μετά την εμφάνισή του στη σκηνή, ο Γιώργος Σαμπάνης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στις κάμερες και μίλησε για την συγκεκριμένη συνεργασία που μόλις ξεκίνησε, ενώ αποκάλυψε και τα νέα του επαγγελματικά βήματα μαζί με την Ελεάνα Βραχάλη.

Στην προσωπική του ζωή, η Ιωάννα Σαρρή είναι η σύντροφός του, στην οποία έχει πολύ μεγάλη αδυναμία και της κάνει όλα τα χατίρια. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν πλέον, μιας και τα κοινά τους στιγμιότυπα γίνονται όλο και περισσότερα. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα έντονες ήταν οι φήμες για εγκυμοσύνη της Ιωάννας Σαρρή, με τον τραγουδιστή να τα διαψεύδει όλα.

O Γιώργος Σαμπάνης είπε χαρακτηριστικά: "Όχι, δεν περιμένω παιδάκι αλλά θα ήταν ωραίο. Πώς το έβγαλαν αυτό το δημοσίευμα βλέποντας την Ιωάννα; Είναι κάτι πολύ σοβαρό που δεν θα έπρεπε να παίζουν οι δημοσιογράφοι με αυτό χωρίς κανένα δείγμα"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved